Hoe u Tiger Woods vandaag kunt bekijken op het PGA Championship

Hoe u Tiger Woods vandaag kunt bekijken op het PGA Championship

Nu het PGA Championship 2020 in San Francisco, Californië, vandaag begint, hebben golffans één grote vraag: hoe laat begint Tiger Woods vandaag?

Woods heeft een moeilijke tijd gehad op het circuit van 2020, maar de PGA Championship-rondes van deze week geven hem de kans om te herstellen in zijn vijfde PGA Tour-evenement van het jaar. Als hij slaagt, staat Woods, die momenteel op de 15e plaats van de wereld staat, op voor zijn vijfde major, een cijfer dat overeenkomt met het totaal van zijn Masters-winst. Geen druk, Tiger!

Golfliefhebbers over de hele wereld zullen afstemmen om Tiger Woods te zien afslaan in het PGA Championship 2020, dus het is belangrijk om de feiten duidelijk te krijgen. Hoe laat begint Tiger vandaag? Met wie speelt hij nog meer? Hier is alles wat u moet weten over het kijken naar PGA Championship 2020-rondes.

HOE TIJD KOMT TIJGER HOUT VANDAAG AF?

Tiger Woods start vanmorgen, donderdag 6 augustus, om 11:33 uur ET.

TIGER T-STUK VANDAAG, SPEELPARTNERS EN MEER

Tiger is momenteel gegroepeerd met Rory McIlroy en Justin Thomas. Het drietal begint hun ronde van 11:33 uur op de achterste negen van TPC Harding Park in San Francisco, Californië. Ze zijn gepland om af te slaan op de eerste negen om 16:58 ET.

WAT ZIJN ANDERE BELANGRIJKE PGA CHAMPIONSHIP TEE TIJDEN?

Er zijn verschillende andere spelers om naar te kijken tijdens het PGA-kampioenschap van vandaag, waaronder de huidige leider Scottie Scheffler (hij begon zijn ochtend om 10:05 uur ET op de achterste negen), Brooks Koepka (11:11 uur ET) en Jordan Spieth en Dustin Johnson (11:22 uur ET).

READ  Glover Platform Nintendo 64 komt binnenkort naar Switch

Voor het volledige schema van de starttijden van PGA Championship ga je naar de PGA-website.

Brooks Koepka
Foto: Getty Images

HOE TIJGER HOUTEN TEE KIJKEN BIJ HET PGA KAMPIOENSCHAP

Tiger Woods start vandaag vrij vroeg, dus kijkers kunnen alleen zijn eerste starttijd op ESPN + bekijken. Wanneer Woods ’s middags echter op de eerste hole afslaat, kunnen fans live kijken op ESPN.

Degenen die geïnteresseerd zijn in ESPN + kunnen zich aanmelden voor $ 4,99 / maand of $ 49,99 / jaar.

Er zijn nog een paar andere manieren om het PGA Championship 2020 online te bekijken. Specifieke informatie is hieronder:

ESPN: ESPN zendt ’s middags en’ s avonds het PGA-kampioenschap uit op donderdag 6 en vrijdag 7 augustus. De dekking loopt van 16:00 uur tot 22:00 uur ET beide avonden.

ESPN zal ook live PGA-golf uitzenden op zaterdag 8 augustus (13.00 uur tot 16.00 uur ET) en zondag 9 augustus (12.00 uur tot 15.00 uur ET).

ESPN +: ESPN + zal de komende vier dagen overdag worden uitgezonden. De dekking is op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op verschillende tijden op zaterdag (11.00 tot 13.00 uur). en zondag (10:00 uur tot 12:00 uur).

CBS: CBS zal ook in het weekend live PGA Championship-rondes uitzenden. De dekking loopt van 16.00 uur tot 22.00 uur op zaterdag en van 15.00 uur tot 21.00 uur op zondag.

Bekijk het volledige tv-programma van PGA Championship hier.

PGA CHAMPIONSHIP LIVE STREAM: HOE HET PGA KAMPIOENSCHAP ONLINE TE BEKIJKEN

ESPN klanten met een geldige kabel-login kunnen de PGA Championship 2020 live streamen via de “Bekijk live” sectie op de ESPN-website of de ESPN-app. Klanten kunnen ook een ESPN-livestream vinden met een actief abonnement op Sling TV (via het Sling Orange-pakket), fuboTV, YouTube TV, Hulu + Live TV of AT&T TV NU.

READ  Resident Evil: Welkom bij Easter Eggs in Raccoon City Everywhere

CBS kijkers kunnen ook een live stream van PGA Championship vinden op CBS All Access. De streamingdienst kost slechts $ 5,99 (of een commerciële gratis optie van $ 9,99), maar nieuwe klanten kunnen het gratis uitproberen met een proefperiode van zeven dagen. Je kunt NU ook een CBS-livestream vinden via Hulu + Live TV, YouTube TV, fuboTV of AT & T TV.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *