Efteling fan maakt bijzondere illustraties van alle sprookjes uit het Sprookjesbos

Een creatieve Efteling-fan heeft een illustratie gemaakt van alle sprookjes uit het Sprookjesbos. Daan van Genechten uit Moergestel combineerde tientallen herkenbare sprookjesachtige taferelen tot één ontwerp. Het kostte hem maar liefst dertig uur. Het eindresultaat is er.

Centraal in het beeld staat Efteling-icoon Langnek. Hij wordt omringd door sprookjesachtige huizen, kastelen en beroemde bewoners van het Sprookjesbos. Als je oplet, ontdek je ook diverse Holle Bolle Gijzen, delen van toegangspoorten en bosdieren zoals een muis en een eekhoorn.

ZIE OOK: Fan ontwerpt zelf nieuwe Holle Bolle Gijzen voor de Efteling

“Ik had wat meer vrije tijd en wilde mijn portfolio uitbreiden”, Vertelt Van Genechten aan Looopings. “Ik wilde een keer groot worden, maar leunde naar het bekende: de Efteling. 130 lagen en dertig uur later is dit het resultaat. Het was een geweldige oefening, ik heb inspiratie genoeg voor toekomstige projecten.”

Downloaden
Nadat de maker het ontwerp op social media plaatste, werd hij overstelpt met positieve reacties. “Veel mensen vroegen me of ik het ga verkopen, maar dat mag niet en dat zou ik absoluut niet willen. Iedereen kan het gratis downloaden en printen, zoveel ze willen.” De illustratie is in groot formaat (27 MB) te downloaden bij Looopings.

Van Genechten presenteerde eerder dit jaar al enkele zelfbedachte concepten voor nieuwe Holle Bolle Gijzen. Er waren ook veel leuke reacties. “Ik heb er zelfs mijn nieuwe baan aan te danken.” Nieuwe creaties verschijnen op zijn Instagram-pagina.

ZIE OOK: Sprookjeshuis Efteling binnen één dag met de grond gelijk gemaakt

READ  Downloaden: Samsung Galaxy S21-achtergronden zijn voortijdig gelekt

More from Madison Garrett

Miljoenen schoten blijven: hier zijn we, twee maanden na de vaccinatie

Deze percentages zijn gebaseerd op schattingen van het Rijksinstituut voor Rampenbeheersing, de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *