EA belooft racisme en andere aanstootgevende content in FIFA met nieuwe technologie aan te pakken

EA heeft beloofd meer nadruk te leggen op racistische en aanstootgevende inhoud in FIFA, en ontwikkelt nieuwe technologie om in-game criminaliteit aan te pakken.
Eurogamer heeft vandaag een rapport gepubliceerd Dat illustreert hoe spelers FIFA 21-naamfilters omzeilen om clubnamen, spelers en aanstootgevende opmerkingen weer te geven in de professionele clubmodus van het spel, met enkele voorbeelden die Eurogamer heeft gezien die verwijzen naar extreemrechtse groepen en racistische ideologie promoten.

Spelers kunnen deze misdaden binnen het spel melden, maar veel spelers hebben gemeld dat deze namen nog steeds in het spel heersen. Sinds de lancering van FIFA 21 vertelde EA aan Eurogamer dat het al meer dan 9.000 accounts heeft verbannen en meer dan 25.000 waarschuwingen heeft afgegeven over agressieve in-game content.De volledige EA-verklaring is verzonden naar Eurogamer Het legt zijn huidige strategie uit en hoe het van plan is deze te verbeteren door in de komende maanden nieuwe technologie te implementeren om dit probleem aan te pakken. “Electronic Arts en EA Sports doen er alles aan om onze games en ervaringen voor iedereen plezierig, eerlijk en veilig te maken. We filteren door gebruikers gegenereerde inhoud op gebieden zoals in-game chat, EA-account, spelers- en teamnamen, om obscene tekst te blokkeren. dat kan worden gebruikt om te vernederen of lastig te vallen. “

“Onder het Positive Gameplay Charter richten onze teams zich op het verbeteren van in-game rapportage- en moderatietools, samen met het vermogen van spelers om aanstootgevende inhoud op ea.com/report te melden”, luidt de verklaring. “Dit helpt ervoor te zorgen dat wanneer mensen niet volgens de regels spelen, er gemakkelijk toegankelijke kanalen zijn voor het melden van spelers die problemen of ongepaste inhoud hebben. We nemen alle meldingen zeer serieus en ondernemen regelmatig actie tegen onze bevindingen. Sinds de lancering van FIFA 21 ., We hebben 9.000 accounts geblokkeerd en meer dan 25.000 waarschuwingen of opschortingen afgegeven voor ongepaste of aanstootgevende inhoud. “We zijn toegewijd aan de voortdurende ontwikkeling van onze tools en oplossingen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, waaronder intelligentere monitoring- en mitigatietechnologie die in de komende maanden zal worden vrijgegeven.”

READ  Super Rare Games kondigt vijf nieuwe physics-releases aan voor de Nintendo Switch

In ander FIFA-nieuws onderzoekt EA momenteel beschuldigingen dat een medewerker zeldzame Ultimate Team-items voor echt geld heeft verkocht.

Jordan Oloman is een freelance schrijver voor IGN. Volg hem op Twitter.

More from Madison Garrett

De uitbreiding van Pokemon Sword And Shield’s Crown Tundra voegt een heel handig nieuw item toe

The Pokemon Company heeft veel nieuwe informatie gedeeld over Pokemon Sword en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *