Rajasthan Police 2021 Physical Entrance Card Overseas Download nu het PET PMT Hall Constable Ticket on Employment 2. Rajasthan.gov.in

Fysieke toegangskaart van Rajasthan Police 2021: Belangrijke mededeling voor kandidaten die zich voorbereiden op PET- en PMT-examens voor de politie van Rajasthan. Home Guard Department, Rajasthan, heeft de toegangskaart uitgegeven voor Physical Aptitude Test (PET) en Physical Measurement Test (PMT) voor Constable-positie. Kandidaten dienen er rekening mee te houden dat de Rajasthan Police PET-toegangskaart wordt geladen voor de districten Dholpur, Sawaimadhopur en Karauli.

Alle kandidaten die in aanmerking komen voor het Rajasthan Police-examen 2020-21, kunnen de Physical Rajasthan Admission Card downloaden van de officiële website – Recruitment2.rajasthan.gov.in. Kandidaten moeten er echter rekening mee houden dat de link nog niet is geactiveerd.

In totaal zijn er 5.000 vacatures gemeld. Rajasthan Police Constable-applicatie is online gestart op 23 december 2019. Rajasthan Police-applicatie eindigt op 10 februari 2020.

Voor het gemak van de studenten hebben we de stappen genoemd die kandidaten kunnen nemen om de toelatingskaart te downloaden:

Stap 1: Ga naar de officiële Rajasthan Police Recruiting-website –

Tweede stap: klik op “Inloggen”

Stap 3: Vul uw gegevens in

Stap 4: Download Rajasthan Police Physical Access Card

De politietest van Bharti in Rajasthan voor 2021 vond plaats van 6 november tot 8 november 2020 in verschillende regio’s van Rajasthan. Het resultaat van de politie van Rajasthan werd aangekondigd op 11 maart 2021.

READ  PUBG Mobile trekt zich officieel terug uit India
Written By
More from Eda Greene

De IIFT 2021-toegangskaart wordt morgen uitgegeven; Hier leest u hoe u kunt downloaden

De IIFT 2021-toegangskaart wordt morgen uitgegeven; Hier leest u hoe u kunt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *