EA Motive werkt al aan verschillende nieuwe games

EA Motive heeft net Star Wars Squadrons uitgebracht, maar werkt al aan verschillende nieuwe games. Goed doen!

Motive Studios – beter bekend als EA Motive – werkt aan ‘verschillende onaangekondigde projecten’. Dat laat de ontwikkelaar weten in een blogpost rondom Star Wars: Squadrons.

“Naast Star Wars: Squadrons werken we aan verschillende onaangekondigde projecten”, zegt algemeen directeur Patrick Klaus. “Innoveren is moeilijk, maar ook spannend en geeft energie.

Met onze nieuwe missie proberen we veel nieuwe ideeën te testen waaraan je niet gehecht zou moeten raken, aangezien iteratie en experimenten gezond zijn en de sleutel tot het vinden van iets goeds. Het team is super getalenteerd en we streven allemaal naar games die de grenzen verleggen van wat spelers nu en in de toekomst verwachten. “

EA Motive is ook op zoek naar nieuwe medewerkers voor toekomstige projecten, met de mogelijkheid om vanuit huis te werken. De studio werd in 2015 opgericht als Motive Studios door Jade Raymond van Ubisoft, waarna voormalig Ubisoft-manager Patrick Klaus het overnam. EA Motive werkte eerder aan Star Wars Battlefront 2.

Vorige week verscheen Star Wars: Squadrons, die een mooie 75 kregen van Wouter.

READ  Je mag de prachtige tijdschriftomslag van Jacqueline Fernandez niet missen
Written By
More from Aubrey Mason

Geannuleerde retro game Zelda met in de hoofdrol Sheik Surfaces bij Nintendo Gigaleak

De kunst van het geannuleerde projectconcept (foto: Sammy Hall / ArtStation) In...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *