EA Motive werkt al aan verschillende nieuwe games

EA Motive heeft net Star Wars Squadrons uitgebracht, maar werkt al aan verschillende nieuwe games. Goed doen!

Motive Studios – beter bekend als EA Motive – werkt aan ‘verschillende onaangekondigde projecten’. Dat laat de ontwikkelaar weten in een blogpost rondom Star Wars: Squadrons.

“Naast Star Wars: Squadrons werken we aan verschillende onaangekondigde projecten”, zegt algemeen directeur Patrick Klaus. “Innoveren is moeilijk, maar ook spannend en geeft energie.

Met onze nieuwe missie proberen we veel nieuwe ideeën te testen waaraan je niet gehecht zou moeten raken, aangezien iteratie en experimenten gezond zijn en de sleutel tot het vinden van iets goeds. Het team is super getalenteerd en we streven allemaal naar games die de grenzen verleggen van wat spelers nu en in de toekomst verwachten. “

EA Motive is ook op zoek naar nieuwe medewerkers voor toekomstige projecten, met de mogelijkheid om vanuit huis te werken. De studio werd in 2015 opgericht als Motive Studios door Jade Raymond van Ubisoft, waarna voormalig Ubisoft-manager Patrick Klaus het overnam. EA Motive werkte eerder aan Star Wars Battlefront 2.

Vorige week verscheen Star Wars: Squadrons, die een mooie 75 kregen van Wouter.

READ  Ravi Sah vertelt over het essayen van een zeer meedogenloze rol in Nawazuddin Siddiqui's Raat Akeli Hai
Written By
More from Aubrey Mason

Tom Thibodeau ‘goede keuze’ voor Knicks

Tom Thibodeau, sinds 2014 onderdeel van de coachingstaf van Team USA, koos...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *