Microsoft Flight Simulator krijgt UI, activiteit, wereldupdates, bugfixes in oktober-patch

Er is nog een dikke patch op weg Microsoft Flight Simulator begin volgende week heeft ontwikkelaar Asobo Studio aangekondigd in een ontwikkelingsupdate op de simulatiespellen site. Officieel Update 4 genoemd, arriveert de inkomende patch op 13 oktober, boordevol bugfixes en nieuwe aanbiedingen op het vliegtuiggames marktplaats en een hele reeks gameplay-updates (of moet dat simplay zijn?).

Volledige patchnotities voor de update van 15 oktober zijn nog niet beschikbaar, aangezien de studio zegt dat ze deze zullen posten wanneer deze op die datum live gaat, maar er is een kort overzicht van wat er in de winkel ligt. Ten eerste is er een reeks bugfixes op weg naar de sim, die zich uitstrekken over de VFR Map-plug-in, het zwarte scherm van Avionics en meer.

Er is ook een stevige reeks updates aan de horizon, van wat de preview aangeeft. De navigatie, gebruikersinterface, aerodynamica, activiteit en wereld van MFS moeten volgende week allemaal worden bijgewerkt volgens het dev-bericht – en, nu beschikbaar, zijn er ook enkele toevoegingen aan de markt. U kunt deze op de site bekijken – er zijn vijf nieuwe producten op de markt die u kunt kopen.

Dit zijn als volgt: EGTB Wycombe Air Park, KORF Norfolk International Airport, SEGU José Joaquín de Olmedo International Airport, SKMZ La Nubia Airport en SKPS Antonio Nariño Airport, en variëren van $ 10,99 – $ 13,49 in prijs. Er zijn ook enkele opmerkingen over de gesloten VR-bèta van de sim, de samenwerkingsserie (met Aerosoft), en wijzigingen in de feedback-snapshot van MFS.

In lijn met de routekaart van Microsoft Flight Sim voor 2020 (hierboven), brengt de update van 15 oktober zowel een SDK als een update van een derde partij voor de titel. Wat de eerste betreft, zijn er updates over de voortgang van DevMode en WebAssembly.

READ  Ontvang 30% korting op Yeelight Smart LED RGB-verlichtingspanelen op Cyber ​​​​Monday

Over het laatste zegt Asobo: “Meer dan 50 partners zijn al goedgekeurd en hebben inhoud vrijgegeven of staan ​​op het punt om inhoud op de markt te brengen! Met meer dan drie dozijn luchthavens en vliegtuigen gepubliceerd in de eerste zes weken sinds de release van Microsoft Flight Simulator, blijven de kwaliteit van de creaties en het ongelooflijke enthousiasme van de makersgemeenschap al onze verwachtingen overtreffen. Er zijn al tientallen nieuwe vliegtuigen aangekondigd en bijna 100 luchthavens bevinden zich in verschillende productiestadia en we kunnen niet wachten om ze binnenkort allemaal in de simulatie uit te proberen! “

Je kunt het volledige vinden blogpost hier – en hou volgende dinsdag in de gaten, want dan komen de volledige patch-aantekeningen binnen.

Written By
More from Max Mcgee
Shovel Knight arriveert in For Honor Cross-game
In de omgekeerde vechtgame-wereld van For Honor komen werelden vanaf het begin...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *