EA onthult het aftellen van Need For Speed, waarschijnlijk voor Need For Speed: Hot Pursuit Remastered

Het onheilspellende aftellen voor de Need For Speed-serie is begonnen. De timer op de site van EA is gepland voor 5 oktober, wanneer vermoedelijk een nieuwe aflevering in de race spelletjes wordt aangekondigd.

Vanaf vandaag, zaterdag 3 oktober, staat er 48 uur op de teller. Onder het Need For Speed-logo staat een citaat: “5:10. Hoe ging hij zo snel? Vijf tien. ‘Bel Big Joe’s Pizzeria op 0800-510-510-510.’ Er moet een manier zijn om dit op te lossen. ” Als je het niet hebt opgehaald, lijkt 5.10 de grote afhaalmaaltijd, dus oktober krijgen we iets.

Wij twee potentiële koplopers voor wat dit zou kunnen zijn. De meest voor de hand liggende, en misschien wel meest gewilde (snap je?), Is een remaster van Need For Speed: Hot Pursuit uit 2010, een zeer geliefde iteratie van de langlopende serie die algemeen wordt beschouwd als het hoogtepunt. Korea’s Game Rating and Administration Committee gaf Need For Speed: Hot Pursuit Remastered eerder deze week een rating, dus er is iets in de maak. De andere optie is wat dan ook Burnout-ontwikkelaar Criterion Games is aan het doen, aangezien de studio in juni de regeerperiode kreeg van EA.

Na Need For Speed: Heat vorig jaar werd Ghost Games verkleind en hernoemd naar EA Gothenburg, waar het andere studio’s zou ondersteunen die aan EA-games werken.

Wat er ook wordt aangekondigd, we hoeven niet lang te wachten om erachter te komen. Hé, het kan zelfs zo zijn een andere film.

Written By
More from Max Mcgee

Verwacht de eerste COVID-19-vaccinaties pas begin 2021: WHO-expert

Representatieve afbeeldingPixabay Onderzoekers boeken “goede vooruitgang” bij het ontwikkelen van vaccins tegen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *