Gamer rekenen op dag één van Chivalry 2 “overtrof zelfs onze hoogste verwachtingen”

Als je je vijanden wilt verpletteren met een zwaard en stalker, of misschien gewoon een vurige kip naar ze wilt gooien, moet je misschien in de rij wachten: het middeleeuwse multiplayer-spel Chivalry II kwam vandaag uit en het lijkt erop dat het populair wordt . Het is zelfs zo gewoon dat servers het nauwelijks bij konden houden en spelers inlogfouten en andere verbindingsproblemen ondervonden.

We hebben het gehaald of zijn nu een beetje fout gegaan in Chivalry 2. Onze tests op de eerste dag resulteerden soms in inlogfouten, terwijl we andere keren in staat waren om binnen enkele seconden in grote wedstrijden te komen. Ontwikkelaar Torn Banner Studios zegt het Inlogfouten oplossen Op alle platforms, maar het blijft werken aan andere matchmaking-problemen die spelers hebben gemeld.

“Het aantal spelers dat de game vandaag uitbrengt, heeft zelfs onze hoogste verwachtingen overtroffen”, schreef de studio in een tweet. “We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jullie allemaal zo snel mogelijk kunnen spelen en spelen als onze topprioriteit.”

In de tussentijd suggereert Torn Banner dat als matchmaking je niet in de gewenste modus brengt, je kunt proberen een paar wedstrijden in een alternatieve spelmodus te springen.

Sommige spelers die Chivalry 2 hebben gereserveerd of de Special Edition hebben gekocht, hebben gemeld dat hun in-game bonusitems niet zijn verschenen. Torn Banner zegt dat het ook aan dit probleem werkt – en dat kan Vul de enquête in Als u zich in deze situatie bevindt.

Problemen met de lanceringsdag komen vaak voor bij multiplayer-games, en we hebben tot nu toe nogal wat problemen gehad in Chivalry 2. De verbindingsproblemen zullen waarschijnlijk in de komende dagen worden opgelost. Bekijk onze Chivalry 2 beginnersgids als je een beetje begeleiding voor nieuwkomers nodig hebt.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “1 Player Chivalry 2 overtrof onze hoogste verwachtingen”; “Type: “News”; “Category”: “chivalry” -2 “}”, gebruiker ” : {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Torn Banner Studios “,” genre “:” FPS “,” title “:” Chivalry 2 “,” Genres:[“FPS”]}}}}

READ  De PS5 is zojuist absoluut GEROOKT door deze 1000fps gaming-pc 💣
Written By
More from Max Mcgee

Amit Shah, de Indiase minister van Binnenlandse Zaken, test positief op coronavirus

Minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah aangekondigd op Twitter dat hij is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *