EA Play komt pas in 2021 naar Xbox Game Pass voor pc-abonnement – Gaming – Nieuws

EA heeft de integratie van het EA Play-gameplan in Xbox Game Pass voor pc uitgesteld tot volgend jaar. Aanvankelijk hadden de EA-games vandaag beschikbaar moeten komen in het Microsoft-abonnement. EA heeft nog geen nieuwe datum aangekondigd.

Het Zegt het Xbox Game Pass-team in een blogpost meer tijd nodig hebben om pc-spelers ‘een goede ervaring’ te bieden. Het Xbox-team geeft geen details over de huidige problemen. Begin volgend jaar zegt het bedrijf met meer informatie te komen.

Microsoft kondigde in september de integratie van de Electronic Arts-games aan. Consolespelers met het Game Pass Ultimate-abonnement hebben sinds 10 november toegang tot de EA-games. EA Play is een combinatie van de voormalige EA Access en Origin Access en stelt gebruikers in staat om bepaalde games uit het EA-assortiment te spelen. Dit betreft voornamelijk iets oudere spellen. Nieuwe spellen kunnen tien uur lang als proefsessies worden gespeeld. Met Game Pass kunnen gebruikers weer toegang krijgen tot Microsoft-games. EA Play en Game Pass zijn geen streamingdiensten, dus gebruikers moeten een game downloaden voordat deze kan worden gespeeld. Microsoft werkt achter de schermen aan het streamen van consoles en pc-games via xCloud.

Game Pass voor pc kost tien euro per maand, EA Play kost vijf euro per maand. Game Pass-abonnees hebben geen EA Play-abonnement nodig om de EA-games te spelen. Merk op dat het EA Play-abonnement van een gebruiker ook niet automatisch wordt beƫindigd wanneer ze een Game Pass voor pc-abonnement nemen. Dit gebeurt met het Game Pass Ultimate-abonnement voor de Xbox-consoles.

READ  De 6 beste fotobewerkings-apps voor iPhone
More from Madison Garrett

Adelaars bieden fans kartonnen uitsnijdingen van zichzelf voor thuiswedstrijden

Nu fans de thuiswedstrijden van Eagles in de nabije toekomst niet kunnen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *