EA Play komt pas in 2021 naar Xbox Game Pass voor pc-abonnement – Gaming – Nieuws

EA heeft de integratie van het EA Play-gameplan in Xbox Game Pass voor pc uitgesteld tot volgend jaar. Aanvankelijk hadden de EA-games vandaag beschikbaar moeten komen in het Microsoft-abonnement. EA heeft nog geen nieuwe datum aangekondigd.

Het Zegt het Xbox Game Pass-team in een blogpost meer tijd nodig hebben om pc-spelers ‘een goede ervaring’ te bieden. Het Xbox-team geeft geen details over de huidige problemen. Begin volgend jaar zegt het bedrijf met meer informatie te komen.

Microsoft kondigde in september de integratie van de Electronic Arts-games aan. Consolespelers met het Game Pass Ultimate-abonnement hebben sinds 10 november toegang tot de EA-games. EA Play is een combinatie van de voormalige EA Access en Origin Access en stelt gebruikers in staat om bepaalde games uit het EA-assortiment te spelen. Dit betreft voornamelijk iets oudere spellen. Nieuwe spellen kunnen tien uur lang als proefsessies worden gespeeld. Met Game Pass kunnen gebruikers weer toegang krijgen tot Microsoft-games. EA Play en Game Pass zijn geen streamingdiensten, dus gebruikers moeten een game downloaden voordat deze kan worden gespeeld. Microsoft werkt achter de schermen aan het streamen van consoles en pc-games via xCloud.

Game Pass voor pc kost tien euro per maand, EA Play kost vijf euro per maand. Game Pass-abonnees hebben geen EA Play-abonnement nodig om de EA-games te spelen. Merk op dat het EA Play-abonnement van een gebruiker ook niet automatisch wordt beƫindigd wanneer ze een Game Pass voor pc-abonnement nemen. Dit gebeurt met het Game Pass Ultimate-abonnement voor de Xbox-consoles.

READ  Fire Februari Vraag: Kan ik op internet surfen met Chromecast op een gewone tv?
More from Madison Garrett

Sony Xperia 5 II-achtergronden zijn nu beschikbaar voor download voor elk apparaat

De Sony Xperia 5 II is het meest recente vlaggenschip van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *