Onder ons, Spelunky 2 en 17 andere games getoond op Nintendo Indie World Showcase

Nintendo sloot het jaar af met een nieuwe Indie World Showcase. Er werden de komende maanden 19 games getoond die naar de Nintendo Switch komen.

Spelers kunnen uitkijken naar games als Spelunky 2, Cyber ​​Shadow, Fisti-Fluffs en nog veel meer in 2021. Bovendien zal Among Us later vandaag beschikbaar zijn. Hieronder staan ​​de verschillende games die op de Indie World Showcase te zien waren.


Onder ons: InnerSloth’s sociale game komt later vandaag naar de Nintendo Switch. De Airship-map was eerder te zien tijdens The Game Awards 2020.

Spelunky en Spelunky 2De roguelikes van Mossmouth komen in 2021 naar de Nintendo Switch. Spelunky 1 heeft lokale multiplayer en Spelunky 2 heeft lokale en online multiplayer.

Fisti-Fluffs: Playfellow Studio heeft een spel waarin katten kunnen vechten. Fisti-Fluffs zal in 2021 als eerste naar Switch komen.

Heel erg valet: Er komt als eerste een nieuwe partygame naar Switch. Spelers halen auto’s op en brengen ze af op 20 locaties.

Tunche: Een nieuwe sidescroller van LEAP Game Studios met handgetekende animaties. Trunche wordt in maart 2021 uitgebracht.

Cyber ​​Shadow: Dit spel is uitgegeven door Yacht Club Games, misschien weet je van Shovel Knight. De ontwikkelaar achter Cyber ​​Shadow is Mechanical Head Studios en is een 2D-actieplatformgame waarin veel bazen je ninjutsu-vaardigheden testen. De game komt op 26 januari naar Switch.

Calico: Whitethorn Games zal Calico voor Switch later vandaag uitbrengen. Spelers kunnen in dit spel hun eigen kattencafé hebben.

Alba: A Wildlife Adventure: Deze game is eerder uitgebracht voor pc en Apple Arcade. Alba is de meest recente game van ustwogames en komt uit in het voorjaar van 2021. Alba reist naar een mediterraan eiland om haar grootouders te bezoeken en op avontuur te gaan om het eiland te redden.

READ  De warrige openbare boodschap op coronavirus is niet alleen verwarrend. Het is schadelijk

Gnosia: Gnosia komt uit in 2021 en is een ‘visuele roman’ waarin spelers moeten onderzoeken wie er is overgenomen door Gnosia. Elke ronde duurt tussen de 5 en 15 minuten om te spelen.

Gelukkig spel: Een nieuw spel van Amanita Design. Happy Game zit vol met afbeeldingen die helemaal niet gelukkig zijn. De game komt in 2021 uit en zal spelers vragen om verschillende puzzels op te lossen.

Nintendo heeft ook acht andere spellen getoond. Dit zijn de volgende spellen:

  • Super Meat Boy Forever: beschikbaar vanaf 23 december
  • Slijpsteen: later vandaag beschikbaar
  • When the Past Was Around: later vandaag beschikbaar
  • Kosmokrats: De game komt als eerste naar Switch vanaf maart 2021
  • Hoa: Beschikbaar vanaf april 2021
  • Hazel Sky: beschikbaar in maart 2021
  • Trash Sailors: beschikbaar in het voorjaar van 2021
  • Finding Paradise: beschikbaar in het voorjaar van 2021
Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *