Among Us gelanceerd op Nintendo Switch als cross-platform game; Console-, mobiele en pc-gebruikers kunnen samen spelen

Among Us is nu beschikbaar op Nintendo Switch. De multiplayer-game biedt platformonafhankelijk spelen op de Switch, zodat mobiele, pc- en Switch-gebruikers de game samen kunnen spelen. Among Us is te koop voor $ 5 (ongeveer Rs. 400) via de online winkel van Nintendo. De 2018-game van InnerSloth is dit jaar in populariteit gestegen en heeft dit jaar prijzen gewonnen voor de beste multiplayer-game en beste mobiele game bij The Game Awards.

Net als andere platforms kunnen spelers die Nintendo Switch gebruiken, Among Us zowel online als via lokale multiplayer-sessies spelen. De beschikbaarheid van de game op Nintendo Switch werd aangekondigd tijdens de nieuwste Direct Indie World Showcase van Nintendo. Het werd ook gedeeld met een groter publiek via de officiële handvatten van Onder ons en Nintendo Amerika op Twitter.

Among Us op Nintendo Switch ondersteunt Japanse, Koreaanse en Engelse talen. De grootte van het spel is 421 MB en het ondersteunt de tv-modus, tabletmodus en handheld-modus. Het maximale aantal spelers in een spel is beperkt tot 10.

De multiplayer-game van InnerSloth heeft vorige week twee grote prijzen gewonnen bij The Game Awards: Beste multiplayer-game en Beste mobiele game.

Among Us krijgt begin 2021 ook een nieuwe map. De nieuwe map, genaamd The Airship, is groter en biedt verschillende verdiepingen, constructies en taken. Het laat je beslissen in welke kamer je wilt beginnen, rekwisieten zoals ladders en meer updates hebben.

De game werd populair tijdens de pandemie dankzij verschillende factoren, waaronder populaire makers van inhoud die de game live streamen op platforms zoals YouTube en Twitch. Among Us had in augustus 2018, toen het voor het eerst werd gelanceerd, minder dan 1.000 downloads gegenereerd. In augustus 2020 werd de game meer dan 18.000 keer dat aantal geïnstalleerd.

READ  Honor of Kings staat in november opnieuw bovenaan de hitlijsten voor mobiele games

Mi TV Stick vs Fire TV Stick Lite vs Mi Box 4K vs Fire TV Stick 4K: wat is het beste budget-streamingapparaat voor tv’s in India? We bespraken dit op Orbital, onze wekelijkse technologie-podcast, waarop u zich kunt abonneren via Apple Podcasts, Google Podcasts, of RSS, download de aflevering, of klik gewoon op de afspeelknop hieronder.

Written By
More from Eda Greene

Fans zullen worden toegestaan ​​bij RJS voor de volgende Bucs-game

TAMPA, Fla. – Als de Buccaneers het op 4 oktober opnemen tegen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *