EC-leden roepen op tot ‘introspectie’ terwijl IOA-leden deelnemen aan een machtsstrijd

IOA chief Narinder Batra

Terwijl de machtsstrijd binnen de Indian Olympic Association (IOA) voortduurt, vroeg een geassocieerd lid van de Executive Council van de Nationale Olympische Raad van India de leden om ‘introspectie’.

Bholanath Singh zei in een brief aan alle leden van de IOA dat secretaris-generaal Rajiv Mehta, penningmeester Anandeshwar Pandey en vice-president Sudhanshu Mittal “de president van IOA, Dr. Narinder Dhruv Batra, beschuldigen van verschillende irrelevante kwesties en denigrerende gebruiken gebruiken taal”.

Twitter

Bholanath Singh maakt aantijgingen tegen het IOA-trio

Singh, een naaste medewerker van Batra, heeft de afgelopen dagen een reeks beschuldigingen tegen het trio geuit en de beschuldigingen in de brief verder opgeschreven.

“Gerespecteerde meneer, er kan worden opgemerkt dat de sportsector vandaag in een moeilijke periode / fase verkeert waar we een oproep moeten doen om deze opzettelijke verstoringen toe te staan ​​in de mate dat het imago van IOA wordt belasterd.

“Er kan worden opgemerkt dat zelfs de financiële overzichten voor het jaar 2019-2020, vanwege financiële problemen, nog niet door de president moeten worden ondertekend. Deze financiële overzichten moeten worden ingediend bij verschillende wettelijke autoriteiten”, zei hij.

Narinder Batra

IANS-foto’s

“De vendetta van het gevestigde belang in deze sector, met name in een fase waarin we op een samenhangende manier vooruitgang moeten boeken om ons als wereldleider te vestigen, is niet alleen onethisch maar ook onprofessioneel.

“Het toestaan ​​van de gezelligheid in naam van afwijkende meningen op dit kruispunt zal natuurlijk een negatieve boodschap afgeven aan de internationale gemeenschap en kan de geloofsbrieven schaden en schaamte en minachting veroorzaken. De causale en negatieve benadering van vandaag van de ontevreden elementen van de sportgemeenschap is gebonden om de inspanningen en het harde werk van de verschillende belanghebbenden in de sector teniet te doen en we zullen voorbestemd zijn om naar een precaire positie voor de toekomstige generatie toe te bewegen, “voegde hij eraan toe.

READ  Gebrek aan spreekvaardigheid kostte Limerick toen Galloway 14 ongeslagen wedstrijden eindigde

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *