HBO annuleert ‘hardlopen’ na één seizoen

HBO annuleert ‘hardlopen’ na één seizoen

HBO gaat niet verder met een tweede seizoen van Rennen, de romantische komische thriller met in de hoofdrol Domhnall Gleeson en Merritt Wever.

De beslissing komt anderhalve maand nadat de serie, van maker / uitvoerend producent / showrunner Vicky Jones, het eerste seizoen van zeven afleveringen op HBO beëindigde. Het volgde op langdurige discussies over een mogelijke tweede aflevering, waaronder mogelijk het verplaatsen van de productie naar Los Angeles.

“Na het verkennen van mogelijke manieren om de reis van Ruby en Billy voort te zetten, hebben we samen met showrunner Vicky Jones besloten dat we niet verder gaan met een tweede seizoen van Rennen, ‘Zei HBO in een verklaring.

Geschreven door Jones, Rennen gecentreerd op Ruby (Wever), een vrouw die een alledaags bestaan ​​leidt en op een dag een sms krijgt waarin ze wordt uitgenodigd om een ​​jeugdig pact na te komen, waarin ze ware liefde en heruitvinding belooft, door uit haar leven te stappen om samen met haar een reis door de VS te maken oudste vlam (Gleeson).

Hun einddoel was om Los Angeles te bereiken en in de finale van seizoen 1 arriveerden Billy en Ruby uiteindelijk op hun bestemming. Maar de finale eindigde op een cliffhanger, waarbij Ruby ontdekte dat hun romantische reis allemaal deel uitmaakte van een boekdeal-experiment dat Billy had. Wanneer hij zijn leven voor haar verwerkt in LA Union Station, loopt Ruby stilletjes weg naar haar man en kinderen.

‘We zouden graag, liefhebben, graag doorgaan en blijven rennen. Ik heb zeker duizend ideeën, ‘Jones vertelde Deadline na de finale van seizoen 1. Ze zou niet onthullen hoe de cliffhanger zou worden opgelost, maar hintte op haar plannen voor de verhaallijn van seizoen 2. “Het heet Rennen, en dus heeft de show een voorwaarts momentum. We kunnen niet gewoon stil zitten in het verhaal. “

READ  Uncharted: Eerste foto van Tom Holland terwijl Nathan Drake trouw blijft aan de wedstrijden

Het ingetogen Rennen werd goed ontvangen en verdiende 80% “verse” Rotten Tomatoes-rating. Het ontwikkelde snel een volgende en, in een recente “Meest populaire HBO-comedyshow in elke Amerikaanse staat” studie uitgevoerd door OnBuy.com, Rennen gebonden veteraan Beheers je enthusiasme bovenaan de lijst als het meest populaire HBO-half uur in 15 staten.

Entertainment One geproduceerd Rennen, met Jones en haar vaste medewerker, Fleabag maker Phoebe Waller-Bridge, uitvoerend producent via DryWrite en Emily Leo voor Wigwam. Kate Dennis regisseerde de pilot en produceerde de executive. Waller-Bridge had een terugkerende boog in seizoen 1; er werd niet verwacht dat ze terug zou zijn als actrice in een mogelijk tweede seizoen.

Waar te kijken Rennen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *