Eco-stadsbouwer neemt pauze na ‘verpletterende’ lancering

Eco-stadsbouwer neemt pauze na ‘verpletterende’ lancering

Ontwikkelaar Free Lives neemt een korte pauze van Terra Nil-updates na de release van zijn milieuvriendelijke stedenbouwspel op Steam, daarbij verwijzend naar “lanceeruitputting” nadat het spel grip kreeg met zijn slimme draai aan het genre, dat zich richt op het herstellen van de natuurlijke ecosysteem zonder een spoor achter te laten. Voor uw bestaan ​​aan het einde.

“We wilden iets vertellen over de toekomst van de game”, zegt het team in een update op de Steam-winkelpagina van de game. “We houden van Terra Nil, en het is hartverwarmend om te zien dat zovelen van jullie dat ook doen. We willen er veel mee doen en we willen je vertellen dat we van plan zijn om Terra Nil in de toekomst verder te ontwikkelen. Maar eerst moeten we even pauzeren.’

Free Lives benadrukt dat het Terra Nil-team, dat een van de drie is onder de vlag van het bedrijf, “erg klein” is en zegt: “Als we eerlijk zijn, hebben we ons vermogen misschien een beetje overdreven door ons te richten op een pc en mobiele lancering tegelijk.” ” Het is misschien niet verrassend dat een team dat een game maakt die is gericht op duurzaamheid op de lange termijn, een slimme keuze zou maken om de gezondheid van zijn werknemers op de eerste plaats te zetten, maar het is toch geruststellend om te zien.

Zodra het team weer actief is, is het team van plan “bugs en prestatieproblemen aan te pakken als onze eerste prioriteit” voordat het verder gaat met nieuwe inhoud en updates. Hij zij Toevoegen“De feedback van deze community zal in de toekomst van onschatbare waarde zijn en ons helpen ons te concentreren op functies en inhoud die de game zullen verbeteren en uitbreiden.”

Als je geïnteresseerd bent, is er zeker meer dan genoeg in het basisspel om Terra Nil de moeite van het bekijken waard te maken. In deze iconische draai aan een stadsbouwer transformeer je een woestenij in een bloeiend, levendig ecosysteem – door nieuwe graslanden en weelderige bossen aan te planten, oceanen schoon te maken en dieren aan te moedigen zich in nieuwe habitats te vestigen – voordat je gebouwen recyclet en opruimt om het natuurlijke systeem mogelijk te maken om te gedijen.

READ  Is Jason Momoa Minecraft Steve?

Als je gewoon geen genoeg kunt krijgen van spelen met je omgeving, bekijk dan enkele van de beste sandbox-games op pc voor meer. We hebben ook de beste simulatiegames van 2023 uitgekozen, als je geniet van zorgvuldig vervaardigde digitale weergaven van real-world concepten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *