Vier Xbox Game Pass-titels krijgen nieuwe trailers in de demo van april 2023

Vier Xbox Game Pass-titels krijgen nieuwe trailers in de demo van april 2023
Foto: Hoeve Arcana

Zoals we hadden verwacht, vandaag [email protected] In april 2023 lieten we een aantal nieuwe Xbox Game Pass-promoties zien, waaronder een uitgebreid overzicht Weer een geval van Benedict Fox en releasedatum Hoeve Arcana!

Hier is een overzicht van elk van de games die vandaag in de show te zien zijn:

“Zet je koffiezetapparaat uit en breng je warmste glimlach om je klanten weer te ontmoeten in de geliefde koffie- en hart-tot-hart-gesprekssimulator; Coffee Talk Episode Two: Hibiscus & Butterfly.”

“Word een landbouwheks en beheers een reeks die op mysterieuze wijze is gecorrumpeerd met Miasma. Ontdek het geheim achter het uiterlijk, kweek planten om je spreuken te verbeteren en gebruik natuurmagie om het land te genezen. Homestead Arcana komt naar Xbox en pc op 21 april 2023.”

“Verzamel geweldige monsters om te gebruiken tijdens turn-based gevechten in deze open wereld RPG. Combineer elke twee vormen van monsters met behulp van het Fusion-systeem in Cassette Beasts om unieke en krachtige nieuwe vormen te creëren!”

In deze op gevechten gerichte verzameling, splitst Plot Twist de verschillende verdedigende en aanvallende bewegingen op die Benedictus gebruikt wanneer hij tegenover verschillende soorten demonen in Limbo staat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *