Ed zal geen trappen meer uitvoeren in Street Fighter 6 “om zijn achtergrond als traditionele bokser te respecteren”

Ed zal geen trappen meer uitvoeren in Street Fighter 6 “om zijn achtergrond als traditionele bokser te respecteren”

Ed zal het voorlaatste personage zijn in de Year 1 Character Pass van Street Fighter 6 zodra deze op 27 februari 2024 wordt uitgebracht. We hebben onlangs een beter inzicht gekregen in hoe hij speelt met de Street Fighter 6-trailer en een overzicht van zijn personage. Beweegt.

Het blijkt dat er veel is veranderd voor Ed sinds zijn eerste speelbare optreden in Street Fighter 5. Het feit dat Ed werd getraind om te vechten door de Balrog is wellicht duidelijker in Street Fighter 6 vergeleken met de Street Fighter 5-iteratie.

“Zijn aanvalsanimaties zijn ook aanzienlijk veranderd ten opzichte van Street Fighter 5”, aldus Ed's PlayStation Blog in Street Fighter 6. “Om zijn achtergrond als traditionele bokser te respecteren, zijn al zijn aanvallen nu stoten (behalve de Level 2 Super Art). ” “Zijn trapknoppen zijn gebruikt voor verschillende flitsaanvallen.”


Tijdens Ed's Level 2 Super Art gooit Ed een langzaam bewegend projectiel, dat zich op dezelfde manier gedraagt ​​als V-Trigger 1 in Street Fighter 5. Met andere woorden: hoewel Ed geen klap uitdeelt met zijn Level 2 Super Art, doet hij dat niet 't Hij heeft nog steeds geen enkele trap uitgevoerd in zijn nieuwe zettenset.


Deze grote verandering zou meteen duidelijk moeten zijn zodra je de nieuwste trailer van Ed's game ziet. Tijdens de scène wordt uitgelegd dat Ed met zijn vuist zal vegen in plaats van met zijn been, zoals het geval was in Street Fighter 5.

READ  Stellaris gaat waar 4X nog niet eerder is geweest: de roguelite VR-show


Ondanks dat hij een bokser was, waren trappen eigenlijk een belangrijk onderdeel van Eds moves in Street Fighter 5, dus dit is een behoorlijk impactvolle verandering. Ed's Heavy Kick is bijvoorbeeld meestal een strafinstrument voor Ed's Reversal vanwege zijn Crush Counter-eigenschappen.


Hoe dan ook, het lijkt erop dat Ed nu bedoeld is om de Balrog of Dudley in het spel te zijn, hoewel opgemerkt moet worden dat het bekend is dat de Balrog af en toe “vals speelt” door laag-hitting stomp-aanvallen te gebruiken. Hoe dan ook, het lijkt erop dat Ed van plan is zich aan de traditionele boksregels te houden en alleen stoten uit te delen in Street Fighter 6.
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *