De Seahawks komen zondag bijeen om twee wedstrijden te splitsen

De Seahawks komen zondag bijeen om twee wedstrijden te splitsen

Wilmington, Noord-Carolina – UNCW-softbal voltooide een rally van drie wedstrijden tegen Furman om zondag twee wedstrijden te splitsen na het verliezen van de opener van zondag tegen North Dakota State in Boseman Stadium.

De Seahawks (3-2) versloegen de Bisons (3-2) met 5-1 in hun eerste wedstrijd voordat ze het eerste weekend van het seizoen afsloten met een nipte 3-2 overwinning op de Paladins (4-1).

UNCW opent volgende vrijdag om 13.30 uur het spel in een Noord-Florida-Jacksonville co-toernooi doubleheader tegen de Ospreys.

Spel 1 | Nso 5, UNCW 1

Addie Bowers (1-0) van NDSU gooide een complete wedstrijd, waardoor de Seahawks beperkt bleven tot vijf honkslagen en één punt op 99 worpen.

student Peyton Eckert (0-1) kreeg drie hits en drie runs tegen in 2,2 beurten in haar eerste loopbaanstart.

De Bison sloeg als eerste toe in de 1e3 met drie runs op vier honkslagen. afstuderen Skylar Stockton Home scoorde een punt in het onderste frame, maar NDSU voegde twee runs toe in de zesde inning voor de winst.

junior Tyler Vitola Ze sloeg 2-uit-4 om haar hitting streak uit te breiden naar vier wedstrijden in de eerste wedstrijd.

Bisons korte stop Anjolee Aguilar-Beaucage en catcher Jasmyn Yessian zorgden samen voor vijf hits, vier RBI en twee runs.

Spel 2 | UNCW 3Voorman 2

De Seahawks overwonnen een vroege 2-0 achterstand om het verlies van zaterdagavond tegen Furman te wreken en sloten het weekend af met een overwinning.

READ  Legendarische ontwerper Yu Suzuki keert terug met een wilde shooter

Stockton breidde zijn homerun uit naar vijf wedstrijden, waarbij de enige Seahawk dit weekend veilig in elke wedstrijd bereikte, met een tweehonkslag in de zesde inning, waarbij de wedstrijd gelijk stond op 2.

De 5-9 middenvelder stal het derde honk en scoorde vervolgens het leidende punt Morgan Brett Een honkslag in het middenveld twee slagmensen later.

groot Carrigan Ewers (1-0) was sensationeel bij de junioren Emily Winstead, met 1,2 puntloze innings om haar eerste overwinning van het seizoen te behalen. Op haar beurt beperkte Winstead Foreman tot twee punten, beide gescoord in de tweede inning, in 5,1 innings.

De Seahawks begonnen aan een comeback in de 2e2 nadat Paladins aangewezen slagman Ainsley Yoshizumi een homerun in het park langs de linkerveldlijn sloeg in het bovenste frame van de inning.

Brett begon de inning met een honkslag en schoof op naar het tweede honk na een grounder. De inwoner van Lumberton, N.C. eindigde als derde in de Cassidy Relay Ground-out voordat er wordt gereden Marie Sobataka RBI-homerun naar Furman-werper Emme Buzhardt (0-1).

Stockton werd geraakt op de eerste worp van de vierde inning, waardoor de Seahawks later het gelijkmakende punt scoorden nadat twee fouten tussen een gestolen honk de Woodlands, Texas, afkomstig zonder treffer, hadden geplateerd.

Ewers werkte rond een honkslag in de zevende nadat de Seahawks haar eerder de leiding hadden gegeven voor de winst.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *