Een 74-wielerwagen met 70 ton aan uitrusting legt 1.700 km af van Maharashtra naar Kerala in een jaar

truck

De zware vrachtwagen was op weg naar Kerala vanuit Maharashtra

Het duurde bijna een jaar voordat een gigantische vrachtwagen met een autoclaaf in de ruimtevaart vanuit Maharashtra zijn bestemming in Kerala bereikte. De vrachtwagen vervoerde 70 ton autoclaaf op 74 wielen en bereikte VSSC (Vikram Sarabhai Space Center) in Kerala.

Het besloeg ongeveer 1.700 kilometer van Nashik en bereikte het belangrijkste ruimteonderzoeksinstituut van het land, in Thiruvananthapuram.

Meestal wordt deze afstand in ongeveer vijf tot zes dagen door andere vrachtwagens afgelegd, maar vanwege de lading die het vervoerde, duurde het zo lang.

Het was zeker een gemene machine, aangezien alle andere voertuigen off-road werden gehouden toen deze vrachtwagen over de weg reed. De truck werd bestuurd door een 32-koppige bemanning en werd tijdens het rijden begeleid door politievoertuigen. Het is gedaan om de state-of-the-art machines te beschermen.

De reis begon op 1 september vorig jaar en had zijn deel van de problemen als gevolg van de blokkering van het coronavirus.

Uit rapporten blijkt dat de vrachtwagen elke dag een gemiddelde afstand van slechts 5 km aflegde vanwege de ongebruikelijke lengte en breedte van het voertuig. De hele weg was geblokkeerd en er was geen plaats waar andere voertuigen konden passeren.

Op twee plaatsen werden ijzeren balken geplaatst, zodat de truck soepel kon passeren omdat er gammele bruggen over moesten.

Volgens Subhash Yadav, een medewerker van een particulier bureau dat was aangewezen om de autoclaaf van Nashik naar VSSC te verplaatsen, werd de beweging zwaar getroffen door de blokkering. In Andhra Pradesh werd de vrachtwagen bijna 30 dagen stilgelegd vanwege de pandemische situatie. De interventie moest later van de dienst komen. Gelukkig waren ingenieurs en monteurs aanwezig in het team van 30 personen dat de zware Volvo FM-truck vergezelde.

READ  Fae Farm voelt alsof het allemaal draait om chillen en samenwerken in Stardew Valley

Een ander teamlid verklaarde dat bijna de hele reis door veel teamleden te voet werd afgelegd. Er waren mensen in Kerala die het team vertelden om een ​​coronavirusvaccin te maken in plaats van raketten de ruimte in te sturen.

Volgens een VSSC-functionaris zal de zware machine in juli in gebruik worden genomen en niet worden gedemonteerd. De autoclaaf zou worden gebruikt om grote ruimtevaartproducten te vervaardigen voor verschillende programma’s.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *