Het computerspel ‘Exhausted Man’ tilt vermoeidheid naar een hoger niveau

De Chinese ontwikkelaar Candleman Games werkt aan een videogame voor pc waarbij spelers de schoenen dragen van een personage dat erg moe is en toch al haar dagelijkse taken blijft uitvoeren. De show is nu gratis te downloaden.

Zou dit de meest stressvolle game ter wereld kunnen zijn? uitgeputte manOntwikkeld door uitgever Candleman Games, werd het net getoond op Steam Next Festival. Als onderdeel van het evenement, voorheen bekend bij gamers als Steam Game Festival, dat sinds het begin van de maand wordt gehouden, hebben veel pc-gamers demo’s kunnen testen van videogames in ontwikkeling.

in een uitgeputte man, speelt de Chinese uitgever en ontwikkelaar met de wetten van de fysica. Het blauwharige karakter is erg moe, weigert te slapen en voert al haar dagelijkse taken al kruipend uit. Hij kronkelt en glijdt over de grond, zijn lichaam zwak en slap. Dit is het hele punt van het spel.

uitgeputte man Hij zal van 1-7 oktober deelnemen aan het Steam Next Festival (hoewel hij uitgeput is). Probeer de gratis proefversie en laat ons uw mening weten, “Candleman Games onlangs aankondigen via haar social media kanalen.

Hoewel dit uitgangspunt van videogames misschien verrassend lijkt, is het eigenlijk een ironische verwijzing naar onze steeds vermoeider wordende samenleving, zo druk buitenshuis dat mensen hun dagelijkse taken niet langer effectief kunnen uitvoeren. datum van publicatie uitgeputte man Het is nog niet bekend, maar de demo is gratis te downloaden op Windows. Waarom zou u het niet eens proberen… als u niet te moe bent. – AFP Relaxnieuws

READ  Skate 4 is officieel bevestigd voor pc

Written By
More from Max Mcgee

Het Witte Huis zegt dat Trump en CDC ondanks tweets ‘heel erg’ op dezelfde pagina staan

Het terrein van de school staat leeg in het Miguel Contreras Learning...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *