Een glitch en het eindresultaat van de franchisemodus oplossen

Madden 22 Het is nog niet lang uit en helaas hebben spelers al een enorm probleem met de franchisemodus-glitch die hun winst beïnvloedt.

We hebben de laatste informatie over hoe we de bug in de franchisemodus kunnen oplossen, manieren om async aan te pakken en wanneer een langdurige patch Madden 22 kan bereiken.

Madden 22: Hoe glitch in de franchisemodus op te lossen met Final Score en verloren wedstrijden

Terwijl Madden 22 net is gearriveerd, kwamen er vroeg bugs en glitches en zijn er een paar franchisemodi.

Waarschijnlijk het meest irritante tot nu toe is: Modefranchise Een bug die de eindscore beïnvloedt en spelers dwingt om reeds gespeelde wedstrijden te verliezen.

Tot nu toe lijkt de glitch van het eindresultaat zich voor te doen voor het opslaan van privileges die als offline zijn ingesteld en nog niet worden gezien met online opgeslagen opslagen in de cloud.

Het zal echter niet zonder problemen zijn als je online speelt, aangezien velen een fout hebben opgemerkt bij het automatisch loskoppelen van mensen van de servers van EA en ze opnieuw op te starten naar het hoofdmenu.

Privilege-modus: iedereen haat het om zijn voorsprong te verliezen

Als je een bug tegenkomt in Final Score, is er nog geen oplossing, maar EA Sports zou hiervan op de hoogte moeten zijn en hopelijk zien we het tussen Correctie-opmerkingen Voor de volgende grote update.

Voor de laatste kan het soms werken om opnieuw verbinding te maken met de servers in het spel, maar de meest betrouwbare manier om alles weer normaal te krijgen, is door het spel volledig af te sluiten en opnieuw te starten.

READ  De acht 'Destiny 2'-exoten om naar te kijken met de Sandbox-veranderingen van Beyond Light

Als je problemen hebt om ervoor te zorgen dat het spel wordt afgesloten, start je je console opnieuw op om er zeker van te zijn, en als je eenmaal opnieuw hebt opgestart en de franchise hebt geopend, zouden de dingen terug moeten zijn waar ze waren gebleven.

Als je een save-privilege hebt waardoor je al vroeg een Final Score-bug krijgt, raden we je aan om in plaats daarvan te proberen een online save te starten, zelfs als je alleen speelt, maar dat is geen onfeilbare methode.

Problemen met franchisesynchronisatie oplossen bij online spelen

Afzonderlijk hebben sommige gebruikers te maken met een ander probleem bij het spelen van de online franchise met anderen.

Het probleem lijkt te verschijnen wanneer u een H2H-game online probeert te spelen in Modefranchise tegen een andere gebruiker.

Wanneer u het spel start en het eerste spel kiest, verliest het spel de synchronisatie en kunt u vanaf daar niet verder gaan.

Een paar gebruikers meldden een mogelijke oplossing door ervoor te kiezen niets te doen voordat de game begint wanneer je doorgaat naar een nieuwe week in de franchise.

Niet overschrijven: als je rechtstreeks naar de game zelf gaat, vermijd je mogelijk desynchronisatie

In plaats van naar een persconferentie, training, upgrades, wekelijkse strategie of wat dan ook te gaan, heeft het probleem voor sommigen opgelost door meteen aan de slag te gaan.

Dit zijn geen ideale opties, maar kunnen werken totdat EA Sports een nieuwe Madden 22-update pusht om dit probleem op te lossen.

Er is nog een reeks stappen die genomen kunnen worden om te verifiëren dat uw eigen netwerk of dat van andere spelers niet de boosdoener is, maar u zult de netwerkinstellingen en het NAT-type voor elke speler gedetailleerd moeten bekijken.

READ  Half-Life 2-community krijgt de meeste gelijktijdige spelers sinds de start van de ambachtelijke opnames

Zou je Vind hier meer informatie over het wijzigen van netwerkinstellingen en NAT-type op zowel PlayStation als Xbox.

More from Madison Garrett

Meer dan 200 Ultra HD-films downloaden in één seconde? We zijn een stap dichterbij!

Britse wetenschappers hebben een recordsnelheid van gegevensoverdracht bereikt: 222 Ultra HD Blu-ray-downloads...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *