Een gratis boek over giftige planten in Virginia is beschikbaar om te downloaden

Een toenemend aantal Virginia-mensen die op zoek zijn naar prei, worden vergiftigd wanneer ze in plaats daarvan de zeer giftige pseudobulbar-nieskruid verzamelen. Om inwoners van Virginia te helpen accidentele vergiftigingen te voorkomen, is er nu een bijgewerkt en uitgebreid boek beschikbaar om bewoners te helpen bij het identificeren en vermijden van de giftige planten die in Virginia worden aangetroffen als gratis download.

Socrates Project – Giftige planten in Virginia Ontworpen als een gemakkelijk te lezen bron voor ouders en het grote publiek, evenals medische zorgverleners, deze publicatie boordevol kleurrijke afbeeldingen is een kant-en-klare referentie voor het identificeren van 25 giftige planten die in het wild in Virginia groeien.

Dit werk is een samenwerking tussen het Virginia Master Naturalists Program – een team van vrijwilligers over de gehele staat dat onderwijs, hulpverlening en diensten biedt die zich toeleggen op het gunstige beheer van natuurlijke hulpbronnen en natuurgebieden – het Blue Ridge Poison Center bij UVA Health, en de University of Virginia School of Clinical Toxicology in Medicine.

Het boekproject begon toen leden van het Old Rag Chapter van het Virginia Naturalist Program hoorden dat honderden blootstellingen aan giftige planten jaarlijks in Virginia worden gerapporteerd. Jonge kinderen voelen zich vaak aangetrokken tot giftige planten die buiten groeien, en volwassenen verwarren soms de giftige en eetbare soorten tijdens het jagen op wilde planten.

De COVID-19-pandemie heeft ertoe geleid dat mensen meer tijd buitenshuis doorbrengen en heeft geleid tot een groeiende interesse in het zoeken naar wild voedsel, wat kan leiden tot accidentele vergiftiging.

READ  Kiezer-ID-kaart: de status controleren en kiezer-ID downloaden van het NVSP-portaal

Dr. Christopher Holstage, medisch directeur van het Blue Ridge Center for Toxicology en een toxicologieconsulent, vertelde het boek: “Onze experts worden snel ongerust wanneer ze een gifcentrumoproep krijgen over iemand die een plant heeft gegeten die ze opzettelijk uit het wild hebben geoogst. Kinderen eten vaak een paar bessen. De lover consumeert veel, dit kan tot ernstigere gezondheidseffecten leiden.

Het boek kan gratis worden gedownload door naar med.virginia.edu/brpc/Socrates. Als u denkt dat u een giftige plant heeft ingeslikt, bel dan uw plaatselijke antigifcentrum op 800-222-1222 voor medisch advies.

Written By
More from Eda Greene

Download de Swachhata-app, beoordeel onze hygiëne: PMC | Patna Nieuws

Patna: Meer dan 35.000 mensen in de stad hebben tot nu toe...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *