macOS Big Sur 11.3.1 is nu beschikbaar – dat is nieuw

Apple heeft zojuist macOS Big Sur 11.3.1 uitgebracht, een kleine tijdelijke update voor de Mac. Veel nieuwe banen hoef je niet te verwachten, want Apple lost in feite beveiligingsproblemen op.

MacOS Big Sur 11.3.1 is beschikbaar

De update komt een week na de release van macOS Big Sur 11.3, die verschillende innovaties bevatte. Je hebt nu bijvoorbeeld meer opties om het startscherm van Safari aan te passen en ontwikkelaars krijgen meer opties voor extensies. Je vindt ze allemaal in het functieoverzicht van macOS Big Sur 11.3. Maar blijkbaar zijn er, ondanks de lange proefperiode, nog steeds enkele gebreken, dus Apple moet nu macOS Bug Sur 11.3.1 uitbrengen.

MacOS Big Sur-versies 11.3.1

De officiƫle release-opmerkingen van Apple voor macOS Big Sur 11.3.1 luiden als volgt:

MacOS Big Sur 11.3.1 bevat belangrijke beveiligingsupdates en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.
Zie de volgende website voor meer informatie over de beveiligingsaspecten van Apple software-updates: https://support.apple.com/kb/HT201222

Bijgewerkt om 20:00 uur: Apple zegt dat iOS 14.5.1 en macOS 11.3.1 ook een kwetsbaarheid in WebKit repareren die mogelijk actief is gebruikt. Dit is te lezen in de ondersteuningsdocumenten, aangezien Apple meer details geeft over de opgeloste problemen. Dit omvatte webinhoud met kwaadwillende bedoelingen die het uitvoeren van willekeurige code mogelijk maakte. meer details Je kunt het hier lezen.

Download macOS Big Sur 11.3.1
U kunt macOS Big Sur 11.3.1 downloaden via Systeemvoorkeuren, net zoals u kunt met iOS. U kunt deze update dus als volgt downloaden:

  1. ga naar de Systeem voorkeuren.
  2. Klik systeem update.
  3. Uw Mac zoekt nu automatisch naar de nieuwste versie. Klik Download en installeer Om de update te downloaden.

U kunt ook instellingen aanpassen om automatisch naar de nieuwste versies te zoeken. Lees meer over het installeren van een macOS-update in ons artikel.

macOS Big Sur

MacOS 11 Big Sur is de grootste Mac-update aller tijden en is sinds november 2020 beschikbaar. Het is de opvolger van macOS Catalina. De update brengt een geheel nieuw ontwerp, nieuw configuratiescherm, verbeteringen aan Safari en meer. Voor het eerst sinds 2001 verhoogde Apple het versienummer van macOS 10.XX naar macOS 11.

macOS Big Sur

READ  Top 10 meest gedownloade tv-series van 2020
More from Madison Garrett

EHBO-reiniging: het maken van een digitaal archief

De vorige keer heeft Gallette echt laten zien hoe gemakkelijk het is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *