Xbox werkt samen met Lovesac voor een nieuwe stoel

Xbox werkt samen met Lovesac voor een nieuwe stoel

|

Xbox en Lovesac hebben de handen ineen geslagen voor een gloednieuw vakantie-item waar gamers nu deze aangepaste stoel kunnen hebben om toe te voegen aan hun ruimte. Deze versie van de populaire Bag Chair is ontworpen om de ultieme game-ervaring te bieden, aangezien deze limited edition met een speciaal thema past bij de huidige gevoeligheden van de Xbox Series X | S. De stoel is alleen verkrijgbaar via Best Buy en is momenteel te koop voor $ 1.350. We hebben meer informatie over het ontwerp of hieronder, evenals enkele offertes van beide bedrijven, aangezien dit tijdens deze feestdagen slechts een paar weken beschikbaar zal zijn.

Afbeelding geleverd door Lovesack

Ontworpen om de Lovesac-filosofie van Total Comfort te combineren met de toewijding van Xbox aan gaming en entertainment, zal de samenwerking een exclusieve Xbox-merk SuperSac-bundel en retailpakket aan consumenten bieden, waarmee gamers hun thuisconfiguratie kunnen verbeteren. SuperSac-cover, SuperSac Insert, Xbox Series S-console en Xbox Game Pass Ultimate voor 3 maanden, voor eindeloze uren gamen en een leven lang cloudachtig gemak.”

“Onze samenwerking met Xbox benadrukt het belang van zowel gemak als functionaliteit door fans de mogelijkheid te bieden om de ultieme game-ervaring te krijgen tijdens de veelgevraagde vakantieperiode”, aldus oprichter en CEO van Lovesac. Sean Nelson. Gevuld met een speciale mix van versnipperd gerecycled materiaal genaamd Durafoam, brengen onze tassen comfort en moeiteloze stijl naar elke ruimte die wordt gebruikt om te ontspannen, spelen en genieten van deze feestdagen.

“Bij Xbox geloven we erin om gamers op de eerste plaats te zetten en hen de vrijheid te geven om te spelen zoals ze willen, en we zijn verheugd om samen te werken met Lovesac om het gemak van de volgende generatie te bieden met de Xbox SuperSac,” zei hij. Jan vriend, President van Halo Products en Xbox Consumer Products. “Het is vooral handig om dat laatste pakket net op tijd voor de feestdagen te bezorgen.”

READ  Bai Qu: Honderden melodieën Review voor PS5/4, Xbox Series X/One
Geplaatst in: Games, Microsoft, Videogames | Tagged: Lovesack, Xbox

Vond je dit leuk? Deel aub op sociale media!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *