Een nieuw Assassin’s Creed-gerucht werpt licht op de release van de volgende generatie

nieuw Doctrine moordenaar De geruchten zouden licht hebben geworpen op de volgende inzending in de serie. Vorige november, Doctrine moordenaar Valhalla Het werd uitgebracht op PS5 en Xbox Series X naast de nieuwste generatie consoles en computers. Hoewel het beschikbaar was op de PS5 en Xbox Series X, was het echter verre van de volgende generatie Doctrine moordenaar Spel. Volgens geruchten die de afgelopen maanden de ronde deden, zal de volgende aflevering van de serie vergelijkbaar zijn met de fit van de volgende generatie. Doctrine moordenaar Ervaring.

Het laatste gerucht over de volgende dag Doctrine moordenaar De game gaat niet in op een van deze discussiepunten, maar citeert eerder Ubisoft Sofia die aan de top van de ontwikkeling van de game staat. Voor degenen die het niet weten: Ubisoft Sofia is niet bepaald een van de vlaggenschipstudio’s van Ubisoft, maar het heeft de ontwikkeling geleid Doctrine moordenaar Series over het verleden Fatal Creed Rogue En de Assassin’s Creed III: The Liberation​ Zoals je weet, werd geen van deze games goed ontvangen, vooral in vergelijking met sommige andere inzendingen in de franchise.

Buiten dat, het gerucht – dat zit in de weg Doctrine moordenaar De uitval j0nathan (voor iedere RedditHet onthult niets anders, maar het is niet het enige gerucht dat de ronde doet. Zoals opgemerkt, zijn er onlangs andere geruchten de ronde gedaan, hoewel deze allemaal uit onbekende bronnen kwamen. Een van de regels die veel van hen scheiden, is dat dit een kleinere game zou kunnen zijn, of met andere woorden, iets dichter bij Vrijlating En de oplichter In plaats van andere items zoals zwart WetenschapEn de Middelen, Or Episch​ Dit zou logisch zijn als Ubisoft Sofia de hoofdontwikkelaar was.

READ  Orkaan Hanna bedreigt het door coronavirus getroffen Zuid-Texas met golfslag en winden

Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om te onthouden dat al deze informatie grotendeels informeel is en dat hiermee rekening moet worden gehouden. Op het moment van publicatie heeft Ubisoft geen van de bovenstaande informatie aangepakt en waarschijnlijk ook niet, maar als dat gebeurt, zullen we ervoor zorgen dat het artikel wordt bijgewerkt met alles wat je te zeggen hebt.

Voor meer dekking over alles Doctrine moordenaar En alles met betrekking tot de games – inclusief de laatste geruchten en lekken – klik Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

More from Madison Garrett

Rockstar Games biedt een update voor de volgende generatie GTA 5-release en maakt deze bekend

Afgelopen juni onthulde Rockstar Games de volgende generatie versies van Grand Theft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *