Problemen met de knop van de Xbox Series X-controller? je bent niet alleen

Nou, Nintendo en Sony hebben driftcontrollers, maar Microsoft wordt momenteel geconfronteerd met zijn eigen reeks consoleproblemen voor Xbox Series X en S van deze generatie, gedeeltelijk overgenomen van de laatste generatie, en als je ze tegenkomt, ben je niet de enige.

Microsoft heeft het Erken een aanhoudend probleem Met niet-reagerende gezichtsknoppen op de huidige Xbox-console:

“Bij Microsoft onderwerpen we al onze producten aan strenge kwaliteitstests en doen we er alles aan om klanten een ongeëvenaarde game-ervaring te bieden. We begrijpen dat sommige gamers een gebrek aan respons ervaren met hun nieuwe Xbox Wireless-consoles, en onze teams zijn actief werken aan het vinden van een oplossing Voor de beste ervaring raden we klanten aan om naar Xbox Support te gaan voor hulp.

Vanaf nu is er geen oplossing en kunt u deze mogelijk onder garantie vervangen, maar dit proces kan een beetje ontmoedigend zijn. Als voorbeeld van wat er werkelijk gebeurt, kun je deze video van Jake op YouTube bekijken die laat zien hoe een niet-reagerende Y-knop eruitziet tijdens een test:

Ongetwijfeld is een niet-reagerende gezichtsknop misschien een erger algemeen probleem dan joystick-drift, het grootste probleem met de PS5-controller van Sony, bij instant play, hoewel het niet duidelijk is hoe vaak knopproblemen voorkomen. Maar toen ze sloegen, sloegen ze hard toe:

Gezien het feit dat we het hebben over een venster van vier maanden sinds de lancering, is dat … behoorlijk slecht.

Microsoft is, net als Sony en Nintendo, al geconfronteerd met een class action-rechtszaak vanwege consoleproblemen, maar dat is het dan ik was Wat betreft joystick-drift, het is eigenlijk een minder bekend probleem met de Xbox-console, maar soms is het een soortgelijk probleem. Maar vanwege de knoppen willen ze ongetwijfeld geen ander probleem tegenkomen, daarom zullen ze dit in korte tijd proberen op te lossen.

Dit lijkt een patroon te zijn onder moderne consoles, en het is gemakkelijk om in een generatie door meerdere eenheden te gaan, niet vanwege enige vorm van misbruik, maar vanwege de normale slijtage die problemen veroorzaakt met de joystick, de levensduur van de batterij of de knoppen. nu. Zelfs de dure Elite-controllers van Microsoft zijn in het verleden een soortgelijk probleem tegengekomen, dus het is geen geheel nieuw probleem.

Het is duidelijk dat er meer werk moet worden verzet om de levensduur van deze controllers te verzekeren, aangezien er steeds meer technologie in wordt gestapeld naarmate generaties vorderen. Maar het lijkt erop dat de basis is wat mislukt, de joysticks en knoppen, en er is momenteel geen einde aan deze problemen voor de grote spelers. Voor Xbox: blijf op de hoogte van mogelijke oplossingen voor met name dit knopprobleem.

Volg mij Op TwitterEn de YouTube, De sociale netwerksite Facebook En de Instagram​ Leg mijn sciencefiction-romans vast Herokiller-serie, En de Earthborn-trilogie, En het is ook aan Audioboek

READ  Kies er een: wat is je favoriete Forza Horizon-game? - Voorzien zijn van
Written By
More from Vanessa Hale

De vreemdste Japanse Xbox-game aller tijden

Xbox-exclusieve Metal Wolf Chaos is misschien wel de vreemdste videogame ooit gemaakt....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *