Een Nintendo Switch gekocht? Deze 10 spellen moet je echt spelen!

Het heeft even geduurd, maar de Nintendo Switch ligt weer in de winkels. Na een flink tekort is het eindelijk mogelijk om het fantastische toestel weer aan te schaffen. Hoe dan ook, daar moet je natuurlijk ook wat games bij hebben. Maar welke zijn het waard?

In dit artikel zetten we de 10 beste games tot nu toe voor je op een rij. Niet genre-georiënteerd, geen doelgroep, maar gewoon 10 games die over het algemeen als de beste worden beschouwd.

Nintendo Switch: de 10 beste games

Voordat u deze lijst leest, is het goed om twee dingen te weten. Ten eerste moet u weten dat de onderstaande lijst geen ranglijst is. De nummer één is dus niet per se beter dan de nummer 5. Het zijn tien spellen waar de meeste mensen ongetwijfeld het meeste plezier aan zullen beleven.

Ten tweede gebruiken we affiliate links. Dit betekent dat als je een van deze spellen koopt, wij een klein percentage van het aankoopbedrag ontvangen. Voor jou verandert er niets en de game is net zo duur. Het enige verschil is dat een klein deel van het geld dat u uitgeeft naar ons gaat. Dus als je een van deze spellen koopt, weet dan waar het geld naartoe gaat en doe het (als je wilt) via ons!

Dit zijn de 10 beste games van dit moment!

# 1 Mario Kart 8 Deluxe

mario kart 8 deluxe
Mario Kart 8 Deluxe (Afbeelding: Nintendo)

Iedereen die ondersteboven een Nintendo Switch heeft gekocht, moet gewoon Mario Kart 8 Deluxe kopen. Het racespel is altijd leuk, zeker als je het met je vrienden of familie speelt. Natuurlijk is er veel frustratie als dingen niet gaan zoals je zou willen, maar toch is het genieten. De game ziet er ongelooflijk goed uit, speelt geweldig, heeft nogal wat coole circuits en heeft een hele lading coole personages. Het ontgrendelen van auto’s, banden, vliegers en het krijgen van sterren zal je ongetwijfeld genoeg voldoening geven. En als je daarmee klaar bent? Dan ga je toch online verder?

Mario Kart 8 Deluxe is beschikbaar voor € 49,99.

# 2 The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nintendo Switch Games - De topkeuzes in mei 2018
Zelda (Afbeelding: Nintendo)

The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt tot nu toe beschouwd als een van de allerbeste Nintendo Switch-games. En om eerlijk te zijn, we begrijpen dat alleen krediet. Iedereen die van RPG’s en een open wereld houdt, vindt in Breath of the Wild ongetwijfeld alles wat ze zoeken. De game biedt een fantastisch verhaal, uitstekende bediening en veel uitdagende puzzels. Daarnaast kun je na het standaardverhaal aan de slag met zoveel Side Quests dat je de komende jaren niet klaar bent.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is te koop voor € 58,99.

# 3 Super Smash Bros.Ultimate

Super Smash Bros.Ultimate
Super Smash (Afbeelding: Nintendo)

Mensen die van Fighting games houden en een Nintendo Switch in huis hebben, kunnen Super Smash haast niet vinden. De game is al generaties lang erg leuk en Super Smash Bros. Ultimate is geen uitzondering op de regel. Op één scherm kunnen maximaal acht verschillende spelers strijden. Speel met maar liefst 74 verschillende personages uit bekende videogames en breng je team naar de overwinning. En al een tijdje geen mensen in je huis? Speel dan online in de multiplayer-modus.

Super Smash Bros. Ultimate is beschikbaar voor € 59,99!

# 4 Pokémon Sword & Shield

Pokémon Isle of Armor
Kurbfu in actie! (Afbeelding: The Pokémon Company)

Mensen op elk Nintendo-apparaat die verliefd waren op Pokémon, kunnen ook weer liefde uiten met de Nintendo Switch. Pokémon Sword & Shield is een prachtig spel voor de liefhebber, maar ook voor mensen die er voor het eerst mee kennis maken. Naast een interessante verhaallijn, nieuwe Pokémon en een unieke gevechtsstijl biedt de game ook een open wereld. In de Wild Area kun je niet alleen je Pokémon trainen, maar ook zoveel mogelijk vangen om je PokeDex te voltooien. En als je klaar bent met de reguliere game, is de Isle of Armor Expansion Pass zeker het proberen waard.

Pokémon Sword & Shield is te koop voor € 54,99!

# 5 Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey Nintendo Switch
Odyssey (Afbeelding: Nintendo)

Super Mario Oddyssey is een actie / platformgame die je zeker moet proberen. Zo zitten er veel elementen in deze game uit Super Mario 64 die op de Nintendo 64 verschenen. Maar in combinatie met de graphics en controls van de Nintendo Switch zorgt dit voor een nog betere ervaring. Dat is tenminste hoe het spel door de gangen gaat. Het is mogelijk om Super Mario Odyssey alleen of in Co-Op-modus te spelen. Op deze manier ontdek je een unieke wereld vol heerlijke personages, outfits en uitdagende missies.

Je kunt Super Mario Odyssey scoren voor € 54,99!

# 6 Animal Crossing: New Horizons

beste Nintendo Switch-spellen
Animal Crossing: New Horizons (Afbeelding: Nintendo)

Je moet ervan houden, maar als je dat doet, zul je een geweldige tijd hebben. Animal Crossing: New Horizons wordt niet alleen gezien als de game van het jaar, maar ook als de redder in tijden van het coronavirus. Het spel, waarin je naar je eigen eiland kunt verhuizen en er een leven op kunt bouwen, kwam precies op het goede moment uit. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, dit spel is een plezier voor iedereen. Bouw je eigen huis, verzamel diverse items en vergeet niet ‘s avonds de planten water te geven. Een uiterst relaxte game waar je gemakkelijk tientallen tot honderden uren in kwijt kunt.

Je kunt Animal Crossing: New Horizons krijgen voor € 57,99!

# 7 Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2
Super Mario (Afbeelding: Nintendo)

Mensen die fan zijn van Mario-spellen, en dan hebben we het vooral over de klassiekers, kunnen genieten van Super Mario Maker 2. Zeker als je in de spellen van Nintendo vooral gestoord wordt door de levels waarbij je je favoriete loodgieter moet begeleiden. Met Super Mario Maker 2 bouw je je eigen avontuur op de Nintendo Switch. U bepaalt zelf hoe niveaus eruit zien, wat uw doel is en hoe moeilijk het is. Daarnaast is het ook mogelijk om los te gaan in de levels van anderen, dus aan plezier geen gebrek!

Je kunt Super Mario Maker 2 krijgen voor € 53,99!

# 8 Fire Emblem: Three Houses

Fire Emblem: Three Houses
Vuur embleem (Afbeelding: Nintendo)

De Fire Emblem-serie bestaat al sinds de NES. Waar de eerste games exclusief in Japan konden worden gespeeld, kunnen we sinds de Game Boy Advance ook in Europa aan de slag. Fire Emblem: Three Houses is de meest recente game in de serie en het is ongelooflijk goed. Onze Game-editor Jelle noemde de game zelfs een van de beste games van 2019. De game biedt veel content, fascinerende personages en een uitstekend vechtsysteem. Dat laatste kan wat indrukwekkend overkomen als je nieuw bent in het Tactic genre, maar de game is zeker geschikt als starter.

Je kunt Fire Emblem: Three Houses krijgen voor € 54,99!

# 9 Divinity: Original Sin II

Goddelijkheid erfzonde 2
Goddelijkheid (Afbeelding: Larian Studios)

Mensen die fan zijn van RPG’s, maar niet de stijl waarin Breath of the Wild is gemaakt, kunnen zonder twijfel genieten van Divinity. Al was het maar omdat je keuzes invloed hebben op het hele spel. De wereld is levendig, de gameplay is in orde en heeft een diep verhaal. Qua naam is Divinity: Original Sin II zeker niet bekend, maar de mensen die het spelen zijn verkocht. RPG-fans moeten deze game zeker eens proberen.

Divinity: Original Sin II is te koop voor € 49,99!

# 10 Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest XI S
Dragon Quest XI S (Afbeelding: Square Enix)

De Nintendo Switch heeft veel te bieden. Maar voor Turn Based RPG-enthousiastelingen biedt Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age de ultieme ervaring. De JRPG’s zijn door de jaren heen steeds populairder geworden in het westen en Dragon Quest XI S is wat dat betreft het neusje van de zalm. Visueel is de game een pareltje voor de Nintendo Switch, maar qua verhaal ook meer dan goed. Het is een groots en mooi avontuur waar je altijd van kunt genieten.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age kost € 55,99!

Meer Nintendo Switch?

Warm geworden van deze lijst en op zoek naar meer games voor de Nintendo Switch. Of misschien ben je op zoek naar een plek waar je het apparaat of coole accessoires kunt kopen!

Bezoek daarvoor onze speciale overzichtspagina!

Reageer op artikel:

Een Nintendo Switch gekocht? Dit zijn de 10 beste games om te spelen in 2020!

READ  Er zijn twee gameplay-shots nodig die het bestaan ​​van gevechten tussen wespen en eekhoorns bevestigen
Written By
More from Lesley Curry

Android 11 – The Ars Technica Review

Google Android 11 is eindelijk gearriveerd na een langdurig bètaproces dat ongeveer...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *