Kuifje-wedstrijd brengt de avonturen van Kuifje naar een leuk mobiel avonturenspel

Na een succesvolle bèta Kuifje Match is van plan later deze maand uit te brengen op zowel iOS- als Android-apparaten. Dit verhaalgedreven avontuur combineert een verhaal met een titel in match-3-stijl waarin spelers kleurrijke puzzels moeten oplossen binnen het universum van Kuifje. De vrij eenvoudige spellen brengen de geneugten van deze kindercartoon naar het publiek van alle leeftijden, en ja, de hond is inbegrepen.

Volg de avonturen van Kuifje, de beroemde verslaggever, terwijl je door unieke puzzeluitdagingen reist over iconische locaties. Ontmoet personages, verken plaatsen en doe dingen uit de boeken terwijl je de volledige avonturen van dit geweldige personage omarmt.

Het eerste avontuur dat spelers tegenkomen, is The Crab with the Golden Claws. Dit avontuur brengt Kuifje en Bobbie in een uniek mysterie wanneer Bobbie zijn neus in een krabblik steekt. Het avontuur leidt tot een operatie met vals geld en een ontbrekende brief als Kuifje in een wereld van wild avontuur wordt gegooid.

Om elk van de puzzels op te lossen, moeten spelers het match 2-puzzelsysteem beheersen. Versla elke handgemaakte uitdaging door stukken over het bord te verschuiven. Ontwijk obstakels, bereik stukken en race tegen de klok terwijl je je best doet om drie sterren te behalen op elk uniek niveau.

Hoe beter je het doet in elke puzzel, hoe meer kits je kunt verzamelen en hoe meer van de wereld van Kuifje tot leven komt. Maak scènes van miniaturen en bouw bij elke overwinning een unieke omgeving op.

Er is zelfs een klein knutselmechanisme waarmee spelers hun zuurverdiende middelen kunnen gebruiken om boosters te maken. Deze power-ups kunnen Kuifje helpen om zelfs de moeilijkste uitdagingen op de hele kaart te overwinnen. Spelers hebben alle mogelijke hulp nodig die ze kunnen krijgen als ze level 61 willen verslaan.

READ  Britse regelgevende instanties pakken misleidende mobiele game-advertenties aan

Geniet van onbeperkte nieuwe pogingen voor elke puzzel terwijl je leert van elke fout. deze game gaat over avontuur en plezier, dus spelers moeten gewoon achterover leunen en genieten van een leuke tijd.

Kuifje is al lang een jeugdicoon voor veel gamers terwijl hij ontsnapt aan de wereld van zijn strips. Eerder werd er een film gemaakt die de Kuifje-gemeenschap nieuw leven inblazen, en nu zal een mobiele titel zeker zijn plek in de gamegeschiedenis verstevigen.

Houd er rekening mee dat dit een gratis te spelen titel is, maar er zijn wel enkele kleine microtransacties beschikbaar. Spelers kunnen in-app-aankopen altijd uitschakelen om er zeker van te zijn dat er niet per ongeluk wordt gewinkeld.

Kuifje Match verschijnt op 31 augustus voor zowel iOS- als Android-apparaten.

Written By
More from Vanessa Hale

Deze korte animatiefilm van Clash of Clans is een eerste stap naar een groter fantasie-universum

Supercell’s mobiele games, Clash of Clans en Clash Royale, zijn enorm: samen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *