Dit zijn de wallpapers van Nothing Phone (1).

Het is altijd goed om je smartphone bij te werken met een nieuwe achtergrond. In dit artikel vind je de officiële wallpapers voor Nothing Phone (1).

Lees verder na de aankondiging.

Dit zijn de futuristische Wallpapers van Nothing Phone (1).

Gloednieuwe smartphonefabrikant niets Kondigde zijn eerste smartphone aan: iPhone (1). Het apparaat wordt – net als elke nieuwe telefoon – geleverd met een set achtergronden. Telefoonachtergronden (1) uitgelicht via 9To5Google En te downloaden voor elk apparaat. Zo is het alsof je een nieuwe telefoon hebt.

Niets Telefoon (1) wallpapers hebben allemaal hetzelfde thema. Dit zijn abstracte voorstellingen van objecten achter geribbeld glas. Rood, zwart en grijs keren regelmatig terug. Op twee van de vier achtergronden zien we kleurrijke bloemen, een andere achtergrond lijkt een silhouet van een hond te tonen. Dan is er nog een type dat een soort gekleurde bollen heeft. Je vindt ze hieronder.

Met deze achtergronden is het futuristische beeld van Nothing Phone (1) compleet. Ze zijn echter ook stil dol op zijn Als u een ander apparaat gebruikt. Welke achtergrond heeft jouw voorkeur? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Meer over de nieuwe smartphone dan niets

Na maanden van hype en speculatie is er eindelijk officieel niets bekend gemaakt over de telefoon (1). Het is een mid-range toestel met een aantal geweldige features. Zo is de achterkant transparant en heeft de telefoon meerdere ledstrips die oplichten als je bijvoorbeeld gebeld wordt of je batterij oplaadt.

Onder de motorkap huist de smartphone de Snapdragon 778G Plus-chip van Qualcomm. Dit is niet de snelste chip ter wereld, maar hij zorgt wel voor een goede balans tussen stroom en stroomverbruik. Niets Telefoon (1) is beschikbaar vanaf 469 euro.

Benieuwd naar onze review van de Nothing Phone (1)? Deze verschijnt binnenkort robot planeetmaar wij Volledige voorvertoning Natuurlijk op internet!

Houd dus de website in de gaten, en meld je aan Android Planet-nieuwsbrief en download een bestand Android Planet-app. Eindelijk kun je ons volgen Instagram of Facebook.

Meer over niets:

More from Madison Garrett
De nieuwe update van New Horizons is het carnaval
Op dinsdag 26 januari is een trailer voor de nieuwste update, getiteld...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *