Een prestatie- en besturingsverbeteringsupdate voor Overwatch 2 Lifeweaver is momenteel in de maak

Een prestatie- en besturingsverbeteringsupdate voor Overwatch 2 Lifeweaver is momenteel in de maak

De Overwatch 2 Lifeweaver-ster is momenteel op zoek naar de kaarten voor de nieuwste ondersteuningsheld om zijn weg te vinden naar Blizzard’s multiplayer-game. Overwatch-gamedirecteur Aaron Keeler zette enkele eerste gedachten neer na de release van Lifeweaver en zegt dat het team doorgaat met het verzamelen van gegevens, met wijzigingen in het besturingsschema voor Lifeweaver in de maak, samen met balansaanpassingen voor de Overwatch 2-held.

De nieuwste toevoeging van Overwatch 2 heeft de stijlcompetitie zeker nog een tandje hoger gezet, maar veel spelers hebben moeite om grip te krijgen op de besturing en zich meer te concentreren op praktische vaardigheden dan op pure genezende output. Gezien het aantal vaardigheden dat hij tot zijn beschikking heeft, is Lifeweaver de eerste held waarbij het constant wisselen van wapens een belangrijk onderdeel van zijn gameplay is – waarbij je handmatig moet schakelen tussen schade- en genezingsresultaten, in plaats van beide tegelijk te bereiken zoals helden doen . Net als Moira, Batiste en Kiriko.

Bezorgdheid over het besturingsschema was wijdverspreid, met name zorgen voor degenen die op een controller speelden, waar de knoppen beperkter zijn. Muis- en toetsenbordspelers hebben het echter niet veel beter; Lifeweaver is “waarschijnlijk het meest interessante personage dat ooit is toegevoegd”, zegt Brandon “Seagull” Larned van Overwatch 2, waarbij hij opmerkt dat hij “één vaardigheid meer heeft dan waarvoor ze keybinds hebben”.

Ondanks aanvankelijke zorgen dat de toolkit en krachtige bewegingsmogelijkheden van Lifeweaver, waaronder een platform dat teamgenoten kan opvoeden en een vriendelijk personage voor je kan pakken, ervoor kunnen zorgen dat hij je overmeestert of de mogelijkheid opent om te trollen (iets wat Blizzard zelf heeft erkend), zijn de eerste tekenen dat spelers Ze vinden het nogal ineffectief.

READ  FFXIV VR mods releases, waardoor MMO-fans Eorzea in een nieuw licht kunnen genieten

Een andere grote zorg is de slagomvang van Lifeweaver, vooral voor een ondersteunende held. Met zijn bloemblaadjes in het slagperk (hoewel de afstand ertussen niet wordt geregistreerd), kan hij een zeer groot doelwit zijn voor tegenstanders. De genezende output voelt ook nogal zwak aan – dit wordt enigszins gecompenseerd door het nut ervan, maar uiteindelijk faalt Lifeweaver met een meta die de voorkeur geeft aan helden met een potentieel voor impulsief herstel of duurzaamheid op de lange termijn.

Gelukkig lijkt er verandering in de wind te zitten. Game Director Aaron Keeler twitterde: “Het team zal gedurende het weekend de prestatiegegevens van Lifeweaver blijven verzamelen en zou ergens volgende week details moeten hebben over balansveranderingen (waarschijnlijk oranje). ” Misschien wel spannender, dat is hij ToevoegenInformatie over komende wijzigingen in de controlekaart zou ook volgende week moeten komen.

YouTube-miniatuur

Het is natuurlijk niet ongebruikelijk dat nieuwe helden verschijnen, een beetje worstelen terwijl spelers aan hun vaardigheden wennen, verbeteringen krijgen en dan plotseling naar de top springen en de meta domineren. De tijd zal leren hoe goed Lifeweaver het zal doen, maar voor nu moeten degenen die moeite hebben om te presteren in de nabije toekomst geluk hebben met de nieuwkomer.

Met Overwatch 2 seizoen 4 onderweg en een Overwatch 2 Starwatch-evenement aan de horizon dat belooft PvE- en PvP-elementen te combineren, is er genoeg om spelers bezig te houden. Zorg ervoor dat je incheckt met onze Overwatch Tier 2-selectie van de beste personages, zodat je niet achterblijft.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *