Bekijk meer dan 20 minuten nieuwe Final Fantasy XVI-gameplay

Bekijk meer dan 20 minuten nieuwe Final Fantasy XVI-gameplay

De PlayStation State of Play van vandaag is volledig gewijd aan het presenteren van nieuwe beelden en informatie voor Final Fantasy XVI, waarbij fans een rondleiding krijgen langs de actie, verkenning, personages en meer.

De presentatie toonde nogal wat van de flitsende gevechts-RPG die we onlangs in handen kregen in een recente hands-on demo. Hoewel het verhaal begint met het volgen van hoofdrolspeler Clive tot in de twintig, zal de plot ook de periodes van zijn tienerjaren en dertig verkennen. We hebben een kijkje genomen op de wereldkaart, verschillende toegangsringen en de vechtkracht van Clive’s trouwe wolvengenoot, Torval.

We hebben ook gekeken naar Cid’s lair, een groot hoofdkwartier dat later in het spel wordt ontgrendeld, waar je uitrusting kunt maken, items in de winkel kunt kopen, missies kunt uitvoeren, kunt communiceren met bondgenoten en vaardigheden kunt oefenen in een speciale trainingsruimte. Hoewel het veel opzichtig is, is het plagend dat Square Enix in de toekomst nog veel te delen heeft op het gebied van verhaalmissies, zijmissies en eindspelinhoud.

Final Fantasy XVI wordt op 22 juni gelanceerd op PlayStation 5. Je kunt meer over de game leren door onze recente features te lezen over Eikon-gevechten, de Arcade-modus en interviews met ontwikkelaars die de balans van de game tussen meerdere speelstijlen, de terugkeer naar high fantasy en het stopzetten van de serie Over rolgebaseerd werken.

READ  Bekijk deze gekke oneindige Halo-bèta-bugs

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *