Iemand heeft Space Invaders speelbaar gemaakt in Astroneer

Hoewel Minecraft in de eerste plaats een ruimtespel is, horen we veel meer over mensen die gekke dingen maken in Minecraft dan Astroneer. Nu heeft een getalenteerde maker deze onevenwichtigheid aangepakt door een gigantische, werkende en speelbare locker van Space Invaders in het spel te bouwen – compleet met meerdere graden en niveaus van toenemende moeilijkheidsgraad.

Tyler Hill, een student computertechniek en streamer, voltooide zijn “Astro Invaders”-project door een volledig functionele Space Invaders-arcademachine in de Astroneer te maken. U kunt controleren of u eraan werkt Youtube hem hier Of in de tweet hieronder, en als je de game hebt, biedt Tyler een opslagbestand zodat spelers het zelf kunnen uitproberen.

Er zijn schakelaars om de moeilijkheidsgraad te verhogen, het apparaat en het scorebord te resetten – ja, er is een scorebord dat ook werkt – en de mogelijkheid om het kleine ruimteschip Space Invaders te verplaatsen en de neerdalende aliens neer te schieten. Het zou niet helemaal verontrustend zijn voor Taito, maar het is nog steeds een belachelijke prestatie – en nog meer als Tyler de motorkap optilt en laat zien hoe hij het deed.

Volgens Tyler had de machine 3500+ zaklampen, meer dan 1.000 stroomschakelaars, 500+ knoprepeaters, ongeveer 300 vertragingsrepeaters, 200+ QT-RTG’s en duizenden kabelpinnen nodig, en het duurde ongeveer 60-70 uur om in Astroneer te bouwen. systemen. U kunt de volledige details bekijken op: Uitleg video, maar op het moment dat zijn personage Tyler rond de achterkant van het speelgoedkastje vliegt en de hele Tron-achtige stad onthult Speel het ding dat de meeste indruk op je zal maken – met zijn geluiden, Verplaats de aliens gewoon Het kostte veel werk.

READ  Cyberpunk RPG Shadowrun Trilogy dit weekend gratis op GOG

Het komt zelden voor dat Astroneer zoiets indrukwekkends krijgt, maar spelers maken al jaren gekke machines in het populairste Minecraft-spel – van een eenvoudige Uno tot een volwaardige virtuele pc die Doom kan spelen.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “iemand is erin geslaagd Space Invaders in Astroneer uit te voeren,” “type”: “news”, “category”: “astroneer”},” user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “”,”genre”: “”,”title”: “Astroneer”, “genres”:[]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Ontvang 14 games en EA Play Pro voor $ 15

Alle producten die hier worden weergegeven, zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *