Een scharnierende “zwevende” bal die op video wordt gevolgd

Dit is geen videomanipulatie. Het is de effectieve levering van Football League​ Wat het effectief maakt en wat moeilijk te doen is, is het gebrek aan rotatie tijdens het gooien van deze 70 mph-worp. Een bal raken die op deze manier zweeft, met zo’n onverwachte beweging, is erg moeilijk voor een slagman. Het is ook een moeilijk terrein om op te pikken. Veel jagers moeten gebruiken Handschoenen speciaal ontworpen om kannen op te vangen Meestal die ballen gooien.

Aan de overkant Yahoo Sports:

In plaats van te draaien met 2500 toeren per minuut als een elite snelle bal, lijken knokkelballen in de lucht te zweven alsof ze in de ruimte hangen.

[Baltimore] Johnny Douglas, de maker van videocontent voor het Orioles-team, legde de potentiële voetballer Mickey Janice vast terwijl hij de voetbal gooide tijdens een voorjaarstrainingswedstrijd tegen de Detroit Tigers op zaterdag. Janice, 33, is een voormalige ronde 44-speler die voetbal terug in de tijd probeert te brengen. De laatste shooter die hij fulltime gebruikte, is Stephen Wright, die sinds 2019 niet meer in MLB is verschenen.

Douglas ‘werk met de camera verdient ook lof. Het is echt moeilijk om een ​​stap te volgen die met meer dan 110 km / u van de heuvel naar het moederbord beweegt, maar het is een indrukwekkende prestatie om dat niveau van focus tegelijkertijd met de lens te bereiken.

READ  Target stopt tijdelijk met de verkoop van Pokemon en Sports Trading Cards in winkels vanwege veiligheidsoverwegingen
Written By
More from Lesley Curry

Nintendo Game Boy krijgt na 31 jaar release een nieuwe exclusieve game

De Nintendo Game Boy krijgt 31 jaar na de release in 1989...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *