Supraland bereikt “600.000+ unieke spelers (plus piraten)” terwijl de ontwikkeling sequels oproept

Supraland bleek langzamerhand een grote hit op Steam. Een solo ontwikkeld product, het is een zelfbenoemde mix van Zelda, Metroid en Portal, en hoewel het op het eerste gezicht geen grote indruk maakt, heeft het door de kwaliteit veel positieve mond-tot-mondreclame opgeleverd. Nu, met toegang tot meer dan 600.000 spelers, plaagt de ontwikkelaar anderhalf vervolg.

“Sobraland heeft nu meer dan 600.000 unieke spelers (plus piraten)”, aldus de ambtenaar Adverteren‚Äč (Misschien zou je Pirate Bay of iets anders kunnen gaan bekijken voor de rest van het nummer.) De game was aanvankelijk ingesteld om DLC-uitbreiding te krijgen, maar dat is sindsdien uitgegroeid tot een op zichzelf staande release “Iets als Supraland 1.5. Niet helemaal SL2, maar meer dan alleen inhoud. “DLC”.

Supraland Six Inches Under zal in het tweede kwartaal van dit jaar beginnen met openbare alfatests voordat het in Steam Early Access arriveert, en uiteindelijk de definitieve versie. (Er is echter geen tijdlijn voor de laatste twee stappen.) Behalve ‘Als het goed is’ is er geen deadline.

Dat is de helft van het vervolg, maar Supraland 2 komt er ook aan, en het is momenteel in pre-productie. Elk detail is in beweging, maar het huidige plan is om meer puzzelachtige gevechten aan te bieden, krachtigere opties voor het breken van kettingen en meer mogelijkheden dan de gebruikelijke hoge sprongen en muurklimmen die je in veel Metroidvania’s ziet. De studio werkt momenteel aan het maken van het vervolg.

Voor meer indiegames of aankomende pc-games kun je deze links volgen.

READ  Xbox Game Pass voegt vandaag een van de beste games van 2020 toe
Written By
More from Max Mcgee

Beirut Blast blaast van balkons, stuurt schokgolven door de stad

De explosie vond plaats in het havengebied van de stad, waar magazijnen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *