Overwatch 2-spelers ergeren zich aan constante huidproblemen

Overwatch 2-spelers ergeren zich aan constante huidproblemen

gepubliceerd: 07-10-2023T09:35:08

Bijgewerkt: 07-10-2023T09:35:22

Skins waarvoor spelers hebben betaald of waar ze hard voor hebben gewerkt, hebben nog steeds een aantal opvallende problemen per jaar in het leven van Overwatch 2.

Overwatch 1 is geliefd bij spelers vanwege de naadloze mix van intense competitieve gameplay en uitgebreide cosmetische opties, waardoor spelers het slagveld in stijl kunnen domineren.

Toen Blizzard Overwatch 2 uitbracht, werden de skins en personages overgebracht naar de tweede game – hoewel er veranderingen waren in enkele belangrijke aspecten van de game, zoals de overgang van 6v6 naar 5v5.

Artikel gaat verder na advertentie

Sommige van deze favoriete skins die naar Overwatch 2 werden geport, ondanks dat de game bijna een jaar speelbaar was, vertoonden nog steeds enkele bugs en glitches die spelers van streek maakten.

Spelers wijzen op de opvallende skinbugs van Overwatch 2

Eén overstuur speler heeft een groep gemaakt Van de afbeeldingen die alle glitchy en buggy Overwatch 1-varianten in Overwatch 2 tonen.

Meld u gratis aan voor Dexerto en ontvang:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

Enkele van de problemen die door de speler worden benadrukt, zijn onder meer problemen met de skins van Ana, Genji en Mercy, om er maar een paar te noemen, met problemen zoals stickers die niet correct worden weergegeven of het ontbreken van bepaalde skin-functies die Overwatch 2 volledig teisteren.

Artikel gaat verder na advertentie

Sommige huidproblemen hinderden spelers, vooral als het een skin was die ze oorspronkelijk vaak gebruikten in Overwatch 1: “Ana’s huid stoorde me echt, want die gebruikte ik voordat ow1 eindigde. Ik merkte het vrijwel onmiddellijk.

Sommige spelers zagen deze problemen als een gebrek aan aandacht van de ontwikkelaars, waarbij huidproblemen meer voor hen betekenden dan slechts een kleine ergernis: “Het is dit kleine ding dat me stoort. Er zijn veel kleine details uit ow1 verwijderd. Ik ben nog steeds Weet ik niet waarom ow2 bestaat. Kunnen we het spel niet gewoon in evenwicht brengen?”

Artikel gaat verder na advertentie

Maar sommige fans van Overwatch 2 lieten deze cosmetische problemen graag over het hoofd en prezen de ontwikkelaars omdat ze zich concentreerden op gameplay-problemen, zoals de komende Roadhog-herwerking.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *