Een Starfield-speler vindt een wilde NPC-gevechtsclub

Een Starfield-speler vindt een wilde NPC-gevechtsclub

gepubliceerd: 30-09-2023T01:28:43

Bijgewerkt: 30-09-2023T01:28:55

Een Starfield-speler is een onverwachte Fight Club tegengekomen Waar menselijke NPC’s vochten in een chaotische vechtpartij.

Sinds de release van Starfield zijn spelers allerlei eigenaardigheden in de game tegengekomen. Hoewel veel van deze ‘functies’ bedoeld zijn, zijn er nog veel waarover nog wordt gediscussieerd.

Van het lanceren van hen in de ruimte met alleen de cockpit van hun schip tot het hebben van asteroïden als escortes: Bethesda’s klassieke, onconventionele gameplay komt al uitgebreid aan bod in Starfield.

Artikel gaat verder na advertentie

Eén recente onthulling kan nu worden toegevoegd aan de lijst met potentiële bugs die een welkome feature zouden kunnen zijn, aangezien de speler kennis maakte met een groep menselijke NPC’s die in een ruimteschip aan het vechten waren, waardoor velen dachten dat het een soort vechtclub was.

Speler Hij deelde zijn ervaringen op Reddit In een bericht met de titel “Kan iemand uitleggen wat hier aan de hand is?” In de clip zie je een vijandelijk schip landen in de buurt van de speler. De nieuwsgierige speler nadert het schip en wanneer ze dichtbij genoeg zijn, zien ze de achterdeur van het schip openstaan ​​en zien we een groep NPC’s die met elkaar vechten.

Artikel gaat verder na advertentie

De speler behoudt een veilige afstand en zoomt in om een ​​beter zicht te krijgen op de actievolle NPC-vechtpartij. Drie NPC’s die als ‘menselijk’ zijn geclassificeerd, vechten tegen het ‘Terminator Beast’ in een chaotische strijd die de gemeenschap volledig verbijsterd en gebiologeerd heeft achtergelaten.

“Ze hebben duidelijk gevochten om wie met jou zou vechten”, merkte een gebruiker op. Een ander zei: “Het maakt me niet uit of het een vergissing is, deze momenten zorgen ervoor dat ik van het spel houd.”

Artikel gaat verder na advertentie

De Starfield-gemeenschap heeft deze onverwachte momenten duidelijk omarmd, toen een andere speler grapjes maakte over de dubbelzinnigheid tussen bug en feature in Bethesda-games. “Het belangrijkste hier is dat je niet eens kunt zien of het een bug of een functie is. Met Bethesda weet je het nooit”, schreven ze.

Hoewel deze Fight Club misschien geen opzettelijke opname is, is het in ieder geval opzettelijk in de zin van hoe Bethesda de chaos omarmt die zich in hun games ontvouwt.

Artikel gaat verder na advertentie

Bethesda’s hoofd van de uitgeverij, Pete Haynes, verdedigde onlangs de reputatie van het bedrijf op het gebied van het maken van ‘junk’-spellen door te zeggen: ‘Er is een bepaalde hoeveelheid dingen die opzettelijk zijn, wat betekent dat we chaos omarmen. We kunnen een spel maken dat veiliger is, minder fouten bevat en minder “Gevaarlijk als we dat willen. Maar waar we op proberen te vertrouwen is de vrijheid van de speler.”

Hoewel bugs onvermijdelijk zijn in een grootschalige game als Starfield, doen ze niet noodzakelijkerwijs afbreuk aan de algehele spelerservaring. Of het nu gaat om het lanceren van spelers de ruimte in zonder hun schepen of om onverwachte gevechtsclubs, Starfield-spelers kunnen zich verheugen op allerlei vermakelijke in-game-ervaringen.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *