Xbox-interesse in impressies van Nintendo- en Pokémon-uitbreidingen | Alles Nintendo

Xbox-interesse in impressies van Nintendo- en Pokémon-uitbreidingen |  Alles Nintendo

Deze week volgen Brian en Wes op All Things Nintendo al het nieuws, waaronder een uitgebreide discussie over gelekte e-mails van Xbox over de interesse van Phil Spencer in de overname van Nintendo. Nadat hij veel terrein heeft betreden, geeft Brian zijn mening nadat hij een paar uur heeft besteed aan de Pokémon Scarlet & Violet-uitbreiding, The Teal Mask. Ten slotte sloot het duo de show af door deel te nemen aan de inaugurele ATN Draft.

Als je Brian op sociale media wilt volgen, kun je dat doen op zijn Instagram/Threads @Brian P. Shea Of Twitteren @Brian P. Shea. Je kunt Wesley volgen op Twitter: @LeBlancWes.

De All Things Nintendo-podcast is een wekelijkse show waarin we de nieuwste games, nieuws en aankondigingen van de meest herkenbare naam in de branche vieren, bespreken en opsplitsen. Elke week wordt Brian vergezeld door verschillende gasten om te praten over wat er gebeurt in de wereld van Nintendo. Onderweg delen ze persoonlijke verhalen, onthullen ze verborgen juweeltjes in de online winkel en bekijken ze zelfs de klassiekers waarmee we allemaal zijn opgegroeid. Elke vrijdag komt er een nieuwe aflevering!

Zorg ervoor dat je je abonneert op All Things Nintendo op je favoriete podcastplatform. De aanbieding is beschikbaar op Apple Podcast, Spotify, Google PodcastEn YouTube.


00:00:00 – Introductie
00:01:34 – Is Xbox geïnteresseerd in het kopen van Nintendo?
00:17:52 – Mortal Kombat 1 heeft slechte schakelprestaties
00:24:20 – Komt Red Dead Redemption 2 naar de Switch?
00:27:33 – Kirby and the Amazing Mirror is nu verkrijgbaar op Switch Online
00:29:38 – Hideki Kamiya verlaat Platinum Games
00:32:26 – Nieuwe update voor vampieroverlevenden
00:34:07 – TMNT: Shredder’s Revenge-jubileumeditie
00:36:09 – Sonic Origins Plus Collector’s Edition
00:41:12 – De gevechtsmodus van Sonic Superstars onthuld
00:42:35 – Nieuwe verhaalinhoud voor Sonic Frontiers is nu bijgewerkt
00:45:03 – Aankondiging van de LEGO Piranha-fabriek
00:47:08 – Pokemon Scarlet en Violet: Teal Mask-indrukken
01:00:00 – ATN Draft: resterende games voor 2023
01:11:45 – Parel van de week in de online winkel: Damn Crackers: For Whom the Belle Toils


Als je verbinding wilt maken met de All Things Nintendo-podcast, kun je een e-mail sturen naar AllThingsNinte[email protected], of Brian een bericht sturen op Instagram (@Brian P. Shea), of door lid te worden van de beheerder Detective spel Discord-server. Dit kun je doen door je Discord-account aan je Twitch-account te koppelen en je aan te melden voor Detective spel Twitch-kanaal. Van daaruit kun je het All Things Nintendo-kanaal vinden onder ‘Community Spaces’.

READ  Xbox-controller verbinden met Apple TV

Voor de andere podcasts van Game Informer kun je The Game Informer Show bekijken met presentatoren Alex Van Aken, Marcus Stewart en Kyle Hilliard, waar wekelijkse evenementen uit de videogamebranche worden besproken!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *