Synapse X “Kan spelergegevens niet downloaden” vanwege een firewallfout

Synapse X “Kan spelergegevens niet downloaden” vanwege een firewallfout

Dit is de kern van het artikel in videoformaat:

Nieuwe updates worden onderaan dit verhaal toegevoegd…….

Het originele verhaal (gepost op 10 april 2023) is als volgt:

Synapse X is een populaire tool voor softwareontwikkelaars die zich vooral richt op het ontwikkelen en uitvoeren van scripts. Het kan ook scripts in populaire games injecteren, en sommige “experimentele” Roblox-spelers gebruiken hiervoor Synapse X.

bron

Veel Synapse X-gebruikers worden momenteel echter geconfronteerd met een probleem waarbij ze de tool niet kunnen starten vanwege het foutbericht ‘Kan stuurprogrammagegevens niet downloaden’.

Synapse X “Kan spelergegevens niet downloaden” (firewallfout)

Volgens rapporten is het probleem plotseling begonnen en ontvangen getroffen gebruikers de foutmelding na een crash. De pop-up geeft aan dat het probleem bij een netwerkfirewall ligt.

synapse-x-failure-to-download-launcher-data-firewall-bug-1
bron (klik/tik om uit te vouwen)

synapseupdates Hallo, mijn synaps is de afgelopen dagen willekeurig gestopt met werken en ik heb geprobeerd mijn firewall uit te schakelen en het hielp niet en ik heb mijn antivirus uitgeschakeld en het heeft nog steeds niet gewerkt. Ik weet niet wat ik moet doen.
bron

Dus ik zette mijn antivirus aan en verwijderde syanpse en ik kan het niet opnieuw downloaden, er staat alleen ‘Failed to download launcher data’ wanneer ik probeer te klikken op synapse launcher.exe
bron

Hoewel gebruikers hebben geprobeerd de netwerkfirewall uit te schakelen, crasht het programma nog steeds, wat aangeeft dat de oorzaak van het probleem iets anders is.

Mogelijke oplossingen

Helaas is er geen officiële bevestiging van het Synapse X-team van deze bug. Er zijn twee mogelijke oplossingen die kunnen helpen.

Een gebruiker suggereerde dat u de tool zonder problemen kunt uitvoeren door uw antivirus uit te schakelen en het installatiebestand opnieuw uit te pakken en opnieuw te installeren. Nadat het proces is voltooid, kunt u uw antivirusprogramma opnieuw activeren.

READ  Heeft deze Leyland-route echt downloadsnelheden die 120.000% lager zijn dan de snelste in Lancashire?
synapse-x-failure-to-download-launcher-data-firewall-bug-2
bron

Een andere gebruiker suggereerde dat je met mobiele data kunt spelen terwijl Synapse X actief is, vooral voor degenen die de tool gebruiken als een “tekstinjector” in games zoals Roblox.

Een oplossing om de firewall te repareren (voor mij tenminste)

Ik maak verbinding met mijn hotspot op mijn telefoon en kan met clip spelen, maar wanneer ik verbinding maak met internet werkt het niet, dus voel je vrij om een ​​tijdelijke oplossing voor me te maken
bron

We zullen dit verhaal bijwerken naarmate gebeurtenissen zich in de toekomst ontwikkelen.

Update 1 (11 april 2023)

15:35 uur (Indiase tijd): Een Redditor stelde een oplossing voor ISP-gerelateerde problemen voor. Je kunt het hieronder bekijken.

Tijdelijke vaste klem
(bron)

Update 2 (12 april 2023)

10:29 uur (Indiase tijd): Sommige gebruikers stellen nu voor om een ​​VPN te gebruiken om de Synapse X Firewall-fout op te lossen.

Je moet een VPN gebruiken, het overkomt iedereen
bron

Koop ProtonVPN. Het is gratis en het werkt. Ik heb het net gekregen en kon Synapse X zonder problemen openen.
bron

Update 3 (13 april 2023)

09:47 uur (Indiase tijd): Het lijkt erop dat Synapse X “spelergegevens niet kan downloaden” vanwege een firewall-bug die nu lijkt te zijn verholpen (1En2).

PiunikaWeb begon als een website voor onderzoekstechnologiejournalistiek met een primaire focus op ‘breaking’ of ‘exclusief’ nieuws. Binnen de kortste keren zijn onze verhalen opgepikt door onder meer Forbes, Foxnews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors en nog veel meer. Meer weten over ons? Ga hierheen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *