Een van de volgende gratis Epic-spellen is een populair horrorspel

Het is donderdag en je weet wat dat betekent: weer een verzameling gratis pc-games uit de Epic Games Store. Deze week kun je het Antstream Arcade – Epic Welcome Pack en The Hunter: Call of the Wild krijgen. Zoals altijd onthulde Epic volgende week ook freebies, en een daarvan is een klassiek isometrisch horrorspel waarvan we zeker weten dat je het zult herkennen.

Je kunt Dead by Daylight en while True: Learn() van het gebruikelijke pakken Epic Games Store-promotiepagina Donderdag 2 december, 08.00 uur PDT / 11.00 uur EST / 16.00 uur GMT. Het blijft een hele week staan, waarna het wordt ingewisseld voor een ander gratis geschenk – of Gratis cadeau’sAls je geluk hebt. Zoals altijd koop je de game voor nul dollar, en hij blijft in je bibliotheek staan, net als elke game waarvoor je misschien geld betaalt.

Hier is de Dead By Daylight-trailer, om je een voorproefje te geven: “Dead by Daylight is een multiplayer (vier tegen één) horrorspel waarbij één speler de rol van een brute moordenaar speelt, en de andere vier spelers de rol van een overlevende, proberen te ontsnappen aan de moordenaar en voorkomen dat ze gepakt en gedood worden.”

Bekijk hieronder de trailer van Dead by Daylight.

Er zijn ook tal van gratis Steam-spellen om uit te proberen, als je kieskeurig bent over waar je de gratis dingen krijgt.

{“plan: {“page: {“content”: {“title: “een van de volgende gratis Epic-games is een populair horrorspel,” type: “news”, “category”: “dead-daylight”} ,” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Starbreeze Studios “,” genre “:” Survival “,” title “:” Dead by Daylight “,” Genres:[“Survival”]}}}}

READ  Age of Empires 4 had in het openingsweekend bijna 74.000 gelijktijdige spelers op Steam

Written By
More from Max Mcgee
Live updates over de pandemie van het coronavirus
Toen James Giannetta eind juni zijn broer Russ voor het eerst belde...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *