Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc krijgt twee nieuwe trailers met personages, gameplay en het Inaba-konijn

Nieuws

Atlus heeft twee trailers uitgebracht voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, waaronder de tweede belangrijkste promotievideo en de vijfde dagelijkse trailer.

Atlus heeft zojuist niet één trailer uitgebracht, maar twee trailers voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2.

De eerste trailer is de tweede grote promotievideo voor de game, met de personages, een inleiding tot het verhaal en de gameplay. Het wordt geleverd met Engelse ondertitels, die u mogelijk handmatig moet inschakelen.

Het tweede deel maakt deel uit van de dagelijkse trailerserie die we al gewend zijn met de waanzinnige promotiecampagne voor Shin Megami Tensei V. Vandaag nemen we een kijkje bij een andere demon, Hare of Inaba.

Net als in de vorige trailers eindigt de video met de dierenriem voor de dag in de vorm van een rangschikking van de sterrenbeelden. Schorpioen verschijnt in het gelukkigste teken, terwijl Stier onderaan verschijnt.

Hieronder kun je beide trailers bekijken.

Ziel Piraten 2 PS5-, PS4- en Xbox Series X-edities | S, Xbox One en pc (Steam en Windows Store) op 26 augustus, slechts een dag na de lancering in Japan op 25 augustus.

Je kunt de originele trailer bekijken, veel screenshots, nog een trailer over Jack Frost, een over pizza, een over Dormarth en een over Bugbear.

Hier is hoe Atlus het spel officieel beschrijft:

Soul Hackers 2 erft de essentie van Devil Summoner: Soul Hacker, terwijl het spelconcept wordt ontwikkeld met een meer gedefinieerde art-stijl, verslavende RPG-gameplay en verhalen van een hoger niveau voor ATLUS.Soul Hackers 2, dat zich afspeelt in de wereld van Shin Megami Tensei, volgt Soul Hackers 2. een geheel nieuw verhaal over twee agenten From Aion, Ringo en Figure, en hun strijd om de vernietiging van de wereld te stoppen.

Geproduceerd en geregisseerd door Eiji Ishida en Mitsuru Hirata, en andere aanbevolen medewerkers omvatten muziek van Monaka, karakterontwerpen geschreven door Shiro Miwa en productiemanager Shinjiro Takata,”

READ  Microsoft kondigt Xbox TV-app en zijn xCloud-streamingstick aan
Written By
More from Vanessa Hale
Al deze games ondersteunen 120 frames per seconde op Xbox Series X.
Een van de geweldige nieuwe functies in de Xbox Series X (en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *