Een winkelmedewerker die wordt beschuldigd van het stelen van geld via loterijspellen

Jenin MacFarland (foto met dank aan Baxter County Police Office)

Een plaatselijke winkelmedewerker wordt beschuldigd van het stelen van geld van het bedrijf via sweepstakes-spellen voor beurzen in Arkansas. Janine MacFarland van Viola, 47, werd vrijdagochtend in hechtenis genomen in het detentiecentrum van Baxter County en minder dan een uur later vrijgelaten op borgtocht van $ 5.000.

Volgens de waarschijnlijke oorzaak van de be├źdigde verklaring diende de eigenaar van een supermarkt in Henderson op 2 maart een rapport van het incident in bij het kantoor van de Baxter County Sheriff, waarin hij beweerde dat een van zijn werknemers geld uit zijn winkel had gestolen via de loterijspellen die hij verkocht. De eigenaar verklaarde dat McFarland zijn werknemer was, maar hij heeft haar de dag ervoor ontslagen. Door middel van audits bij de Arkansas Lottery Commission beweert de eigenaar dat de winkel tussen 1 december en 28 februari meer dan $ 15.000 verloor aan McFarland’s transacties met loterijen.

Autoriteiten hebben bewakingsbeelden uit de winkel bekeken. Er wordt beweerd dat MacFarland de spellen zal spelen en er niet voor zal betalen. Het was het opruimen van winnende loten, het crediteren van de winst in de winkel door in sommige gevallen geen geld uit het register te halen, maar de winnende loten konden de kosten van de gespeelde spellen niet evenaren.

MacFarland wordt geconfronteerd met strafrechtelijke vervolging in verband met loterijfraude en diefstal van eigendommen.

Klaar voor het webTM Aangedreven door WireReady® NSI

More from Madison Garrett

MLS stelt nog drie Colorado Rapids-spellen uit

De Colorado Rapids hebben drie extra wedstrijden uitgesteld vanwege de aanhoudende COVID-19-uitbraak...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *