De EE-campagne promoot onbeperkte Xbox-games voor onderweg

EE heeft een actieve landelijke campagne van zes weken gelanceerd om de lancering van de exclusieve add-on Xbox Game Pass Ultimate in te luiden.

Gaming Unleashed, gecreëerd door Saatchi & Saatchi, werd gelanceerd om de meeslepende aard van on-the-go gaming tot leven te brengen door via kanalen buiten het huis, display en sociale kanalen te zitten, terwijl de activiteit wordt uitgebreid door middel van digitale activeringen, partnerschappen en in-store AR waarvan EE zei dat het de eerste was voor het merk in de detailhandel.

De campagne promoot EE’s aanbod van onbeperkte gamegegevens. De add-on biedt EE Android-smartphoneklanten toegang tot meer dan 100 Xbox-games onderweg met onbeperkte uitgebreide gegevens voor £ 10 per maand. Gebruikers kunnen genieten van titels als Forza Horizon 4, Sea of ​​Thieves en Halo: The Master Chief Collection.

In mei zal EE ook samenwerken met de LadBible Group (waaronder GamingBible) aan een spin-offserie, waarin influencers Liv Cooke, AJ Shabeel en Sharkey hun mobiele gamingvaardigheden op de proef stellen.

In de driedelige serie strijden influencers, die miljoenen volgers delen, onderweg in een verscheidenheid aan intense speluitdagingen; Mobiele games terwijl je schiet met paintballs, race in de snelste ronde terwijl je echte auto’s verplettert in een megatruck en vind schatten terwijl je over de ijskoude hellingen navigeert.

Pete Jevons, directeur Marketing Communications bij EE, zei: “Games zijn een enorm punt van passie, ze bieden entertainment, verbinding en een ontsnapping aan de realiteit. Woorden alleen doen ze geen recht. Dus in onze recente campagne wilden we pushen onszelf naar het volgende niveau, om nieuwe en opwindende manieren te vinden om echt levendig en meeslepend te creëren in de meeslepende aard van de games terwijl we door meerdere kanalen navigeren. De game is begonnen! ”

READ  Apple zou binnenkort Apple Music en Apple Podcasts naar Windows en Xbox kunnen brengen

De campagne is gemaakt door Gary Arnold en Neil Ritchie en geproduceerd door Prodigious met Saatchi & Saatchi. De media worden afgehandeld door Essence. De campagne gaat vandaag (4 mei) van start en duurt zes weken. Het omvat landelijke dekking via sociale media en buitenschermen, evenals een interactieve AR-winkelervaring in bijna 600 winkels.

Written By
More from Vanessa Hale

Cyberpunk 2077-ontwikkelaars zullen naar verluidt nodig zijn om te crunchen voordat ze uitkomen

Cyberpunk 2077 is al geweest meerdere keren vertraagd en terwijl de in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *