Viber Messenger-ups beperken groepsvideogesprekken opnieuw (APK-download)

Viber is misschien geen realistische standaard zoals WhatsApp of Facebook Messenger, maar het platform heeft nog steeds een trouwe aanhang van minstens 500 miljoen mensen op Android alleen. Net als de meeste van zijn concurrenten, verhoogde het al snel het plafond voor videoconferenties aan het begin van de pandemie, maar de service was onvolledig – in de Play Store-update-notitie onthulde het dat je nu in plaats daarvan videogesprekken kunt voeren met maximaal 30 deelnemers tegelijk van 20.

Hoewel mensen die routinematig met grotere groepen praten, elkaar misschien al ontmoeten via verschillende services, zou het updaten van Viber het gemakkelijker moeten maken om elke keer meer vrienden bij te houden als je de app toch al gebruikt. Net als voorheen kunt u maximaal zes mensen tegelijk op uw telefoonscherm zien. Om meer te zien, moet u tijdens een gesprek naar links vegen.

Te oordelen naar een Help-paginaIn is een nieuwe limiet van 30 delen beschikbaar voor alle Viber-klanten, inclusief desktop- en mobiele apps – je zit niet vast aan een Android-app om een ​​enorme belsessie te creëren.

Bovendien biedt de Viber-update een nieuwe optie voor community-moderators. Ze kunnen nu een alias instellen, dat wil zeggen een andere naam en afbeelding, wanneer ze iets in hun community posten.

Je kunt de nieuwste versie van Viber downloaden via de Play Store, maar we hebben hem ook op APK-spiegel.

Viber Messenger - Gratis videogesprekken en groepschats
Viber Messenger - Gratis videogesprekken en groepschats
READ  AH Reader's Choice Awards 2020: Beste game
Written By
More from Eda Greene

Hier worden afbeeldingen en series opgeslagen

De Sky Go by Sky-downloadsite is ingesteld op uw mobiele telefoon, tablet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *