Een zeldzame orkaan aan de westkust met stralen, de Angels spelen zaterdag twee wedstrijden

Een zeldzame orkaan aan de westkust met stralen, de Angels spelen zaterdag twee wedstrijden

Anaheim, Californië – The Rays hebben in de 26 jaar dat ze thuiswedstrijden spelen aan de westkust van Florida verschillende keren te maken gehad met planningsproblemen in verband met de orkanen.

Maar hun schema is nu beïnvloed door een zeldzame orkaan die op weg is naar de westkust van de Verenigde Staten.

Vanwege de orkaan Hillary wordt de laatste zondagserie van de Rays met de Angels nu op zaterdag vertoond, als onderdeel van een aparte doubleheader, waardoor de Rays naar huis kunnen gaan voordat de storm naar verwachting arriveert.

De speeltijden zijn 16:07 en 21:07 uur (Tampa Bay Time). Beide teams mogen de 27e man aan hun shortlist voor vandaag toevoegen. Bally Sun Sports Radio en Rays zullen beide uitzenden. (De wedstrijd van zaterdag stond oorspronkelijk gepland om 9:07 uur, dus de middagwedstrijd wordt beschouwd als de verplaatste wedstrijd.)

Rays moet zijn promotieplannen nog delen. Hun oorspronkelijke plan was om Zac Evelyn op zaterdag te starten en Tyler Glasnow op zondag, die beiden een extra rustdag krijgen. Beide zouden dus mogelijk op zaterdag kunnen worden gebruikt, wanneer Glasno regelmatig zou rusten.

Dit wordt de derde doubleheader van het seizoen voor de Rays, na in Boston en één keer in Kansas City te hebben gespeeld.

Als gevolg van de herschikking hebben de Rays tot twee en een halve dag de tijd tussen de wedstrijd van zaterdagavond in Anaheim en de wedstrijd van dinsdagavond in de Trop.

• • •

Meld u aan voor de Today’s Sports-nieuwsbrief voor dagelijkse updates over Bucs, Rays, Lightning en universiteitsvoetbal in heel Florida.

READ  Saso uit de Aziatische Spelen

Mis het laatste nieuws met uw favoriete Tampa Bay-sportteams niet. Volg onze berichtgeving op Twitteren En Facebook.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *