Kamal Pant neemt de leiding als nieuwe politiecommissaris van Bengaluru City

Kamal Pant neemt de leiding als nieuwe politiecommissaris van Bengaluru City

Bhaskar Rao (rechts) heeft het stokje sierlijk overgedragen aan Kamal Pant (links).Twitter

De politiecommissaris van de Bengaluru-stad, Kamal Pant, nam op zaterdag 1 augustus de leiding over op het kantoor van de politiecommissaris in de stad. Hij wordt de 36e politiecommissaris van de stad Bengaluru.

Op de bovenstaande foto is Kamal Pant te zien als chef van de politie van Bengaluru City.

De vertrekkende officier Bhaskar Rao ging naar Twitter om Bangaloreanen te bedanken. “Liefste Bangaloreanen, overgedragen aan onze stadspolitie. Uit het diepst van mijn hart, mijn dankbaarheid aan elke burger voor ononderbroken steun, medewerking, tolerantie en hulp aan mij en team BCP in de achtbaanrit sinds augustus vorig jaar, ooit blijven je vriend, ’tweette Rao.

Voormalig commissaris van politie (Bengaluru) Bhaskar Rao, werd IPS op vrijdag 31 juli vervangen door senior IPS-officier Kamal Pant als de nieuwe gemeentepolitiecommissaris. 2 augustus.

Rao overgedragen, gepost als ADGP

Kamal Pant, Bhaskar Rao

Kamal Pant, Bhaskar Rao.

Rao is overgedragen en geplaatst tot verdere orders als ADGP (Internal Security Division).

In de kennisgeving van de regering van Karnataka stond dat Kamal Pant, IPS, extra directeur-generaal van politie, inlichtingendienst, Bengaluru met onmiddellijke ingang wordt overgeplaatst en tot verdere orders wordt geplaatst als extra directeur-generaal van politie en commissaris van politie, Bengaluru City vice Sri Bhaskar Rao IPS overgedragen.

READ  Bungelende kabel gooit autobestuurder in nietsvermoedende vrouw; Pas op voor Bengaluru-voetgangers

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *