Eerste indrukken van Pixel 5: 5 dingen waarvan we denken dat je ze leuk zult vinden [Video]

Terwijl Noord-Amerika moet wachten, wordt de Pixel 5 al op sommige Europese markten verzonden naar degenen die vroeg hebben gereserveerd. We hebben 24 uur doorgebracht met onze eigen winkel om u enkele van onze eerste indrukken van Pixel 5 te geven.

Voor de lancering speculeerden we over hoe een meer ‘middenklasse’ maar nog steeds ‘premium’ Pixel 5 eruit zou zien. In tegenstelling tot de “a” -serie Pixels zoals de 3a en 4a, dit is een echte verschuiving van Google in termen van hardware, maar ook in prestaties.

Op papier heeft de Pixel 5 een chipset die vergelijkbaar is met de Qualcomm Snapdragon 845. Het is zeker waar dat specificaties u een redelijk goede indicatie van wat je van tevoren kunt verwachten, maar ze vertellen vaak maar één kant van het verhaal.

Dat betekent niet dat onze eerste indrukken niet preventief werden getemperd door de “bescheiden” Pixel 5-internals. Maar ze werden vrij snel uit het raam gegooid toen we eenmaal echt grip kregen op deze paradigma-verschuivende Pixel.

Na 24 uur met de nieuwste Made by Google-telefoon, zijn hier vijf redenen waarom we denken dat je dit goedkopere vlaggenschip Android geweldig zult vinden.

Omgekeerd draadloos opladen

Wat de dingen betreft die je leuk zult vinden aan de Pixel 5, kan omgekeerd draadloos opladen een beetje een verrassing zijn. Dat gezegd hebbende, als je een paar hebt Pixel-knoppen of andere oordopjes die Qi-oplaadondersteuning bevatten, wauw is dit een leuke kleine bonusopname. Ik heb de Pixel 5 amper uit de doos gehad en zelfs in dit vroege stadium heb ik de functie al twee keer gebruikt.

READ  Wizards Of The Coast reageert op zorgen over Walking Dead Crossover

Mijn oordopjes hier en daar vijf of tien minuten kunnen herladen, blijkt al een fantastische functie te zijn – dat ik op Pixel-apparaten niet dacht dat ik het echt nodig had. Ja, andere apparaten hebben het eerst gehad, maar het is nog steeds een leuke optie als je metgezel oordopjes onderweg kunnen worden bijgevuld. Heck, je bent niet eens beperkt tot een koptelefoon, want omgekeerd draadloos opladen kan een handige optie zijn als een vriend of familielid een kleine batterijpuls nodig heeft om ze de rest van de dag door te brengen.

Gestructureerd achterpaneel

 pixel 5 eerste indrukken

Natuurlijk tellen de eerste indrukken, en als je geen case-gebruiker of -misbruiker bent, kan het met hars gecoate aluminium chassis van de Pixel 5 je meteen in de smaak vallen. Ik zeg het van tevoren: het voelt heel erg aan als plastic, maar op een heel goede manier. Glas is geweldig, en getextureerd glas is zelfs nog beter, maar voor grip is een plastic of plasticachtige textuur veel beter.

Zelfs in dit vroege stadium voel ik me minder geneigd om de Pixel 5 in een hoesje te stoppen dan eerdere modellen, vooral omdat de “Sorta Sage” -variant erom vraagt ​​om meer gezien te worden dan het “Just Black” -model. Degenen die strikt “anti-case” zijn, zullen waarschijnlijk ook liever geen zorgen hoeven te maken over het beschadigen van een achterruit.

Grotere batterij

De verdienste van Google was dat de slechte initiële batterijduur van de Pixel 4-serie vorig jaar werd verholpen met de release van de Android 11 Beta-fase en de volledige release. Het krijgen van een grotere 4.000-4.080 mAh-cel is echter nog steeds een grote bonus, vooral omdat het scherm kleiner is en een iets lagere resolutie heeft – niet dat je de hobbel naar FHD + zult merken.

READ  Galaxy Note 20 Ultra demontages laten twee verschillende koeloplossingen zien

Na mijn eerste 24 uur met de Pixel 5 zijn mijn eerste indrukken redelijk goed. De batterijduur lijkt echt solide, iets wat ik niet altijd kon zeggen over mijn vorige vlaggenschip Pixel-apparaten. De bonus hier is dat de Leeuwenbek 765G is een chipset die minder energie verbruikt, dus hopelijk moet de levensduur op lange termijn goed blijven.

De oplaadsnelheden kunnen over de hele linie iets hoger zijn, maar ze zijn waarschijnlijk goed genoeg voor elke dag, vooral omdat het er tot nu toe uitziet alsof je de oplader niet zo vaak hoeft te zoeken.

Uniforme schermranden

 pixel 5 eerste indrukken

Het is verbazingwekkend om te bedenken dat de Pixel 5 in feite de eerste Android-smartphone is met uniforme randen aan alle kanten van het apparaat, en het laat zeker een indruk achter. In vergelijking met de Pixel 3 XL en 4 XL kun je de evolutie van het ontwerp zien.

Natuurlijk, niet iedereen zal een fan zijn van de uitsparing, maar als het ons meer door Google gemaakte smartphones met een symmetrische look oplevert, weten we zeker dat het een enorme hit zal worden. Het is verwarrend dat Samsung het OLED-scherm heeft gemaakt, maar besloot dat het simpelweg geen symmetrische randen wilde bieden, maar het verlies van Samsung-fans is de winst van Pixel-fans, veronderstellen we. Hoewel, laten we hopen dat we de komende jaren meer Android-apparaten vergelijkbare schermpanelen zullen zien gebruiken.

Compacte vormfactor

We hebben niet de ‘juiste’ Pixel 5 XL gekregen waar velen dit jaar zeker op hoopten, maar het iets compactere karakter van de Pixel 5 laat nog steeds een geweldige eerste indruk op mij achter als iemand die vaak de voorkeur geeft aan grotere apparaten . Het is voldoende groter dan de Pixel 4a, maar is nog steeds klein genoeg voor de meeste mensen, omdat de kleinere randen betekenen dat het schermoppervlak nog steeds indrukwekkend is met 6 inch.

READ  Hands-on: iOS 14.2 beta 1-wijzigingen en functies [Video]

Zoals we de afgelopen jaren de ballon van smartphones hebben gezien, is de Pixel 5 een kleinere – omdat hij echt niet klein is in de traditionele zin – optie voor degenen die niet willen meeslepen wat gelijk staat aan een pocket-tablet.

Waar kijk je naar uit op de Pixel 5?

Dat zijn enkele van onze vroege of eerste indrukken van de Pixel 5, maar waar hoop je op of waar kijk je het meest naar uit? Laat het ons weten in de comments hieronder. Heb je de Pixel 5 of de Pixel 4a 5G vooraf besteld? Vertel ons zeker welk model je hebt gekozen en waarom daar beneden ook.

De Pixel 5 is beschikbaar voor pre-order in de VS vanaf de Google winkel, Amazon, Beste koop, B & HPhoto, en een groot aantal andere retailers met verzending vanaf 27 oktober.

FTC: We gebruiken automatische affiliate-links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

Nintendo kondigt Mario-games aan voor Switch op Super Mario Bros. | NU

Nintendo viert donderdag zijn 35-jarig jubileum Super Mario Bros. en aangekondigd in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *