Top nieuwe videogames die deze week verschijnen op Switch, PS4, Xbox One en pc – 11-17 oktober 2020

Nieuwe releases belichten enkele van de populairste videogames die elke week worden gelanceerd, en deze aflevering als een dubbele dosis trilogieën: Torchlight 3 en Cook Serve Delicious 3 worden beide binnenkort gelanceerd. Je kunt ook een mini-RC-auto besturen in Mario Kart Live: Home Circuit of een hover-auto besturen in Cloudpunk. Eindelijk kunnen hockeyfans aan hun trekken komen met NHL 21.

Torchlight 3 – 13 oktober

Beschikbaar op: PS4, Xbox One, pc

Ooit Torchlight Frontiers genoemd, Torchlight 3 verlaat vroege toegang voor zijn volledige release. Je kunt kiezen uit vier verschillende klassen en willekeurig gegenereerde kerkers verkennen, waar je het opneemt tegen slechteriken en allerlei soorten buit verzamelt. Zoek naar een Schakelversie later dit jaar ook.

Meer Torchlight 3:

Koken! Dienen! Heerlijk! 3 ?! – 14 oktober

Beschikbaar op: Xbox One, pc, switch

Koken! Dienen! Heerlijk! 3 ?!

In de derde game in de kookserie rijd je door de VS terwijl je hongerige klanten bedient vanuit je foodtruck. Het is echter een door oorlog verscheurde versie van het land in het jaar 2042, dus verwacht een aantal moeilijke momenten tussen voedselbestellingen in. Je kunt ook in coöp met een vriend allerlei soorten eten en drinken bereiden.

Cloudpunk – 15 oktober

Beschikbaar op: PS4, Xbox One, Switch

Cloudpunk
Cloudpunk

Cloudpunk is al uit op pc–Bekijk hier onze volledige recensie– maar deze week krijgt het zijn console-lancering. In de bezorggame verken je de futuristische stad Nivalis zowel te voet als achter het stuur van je zweefauto. Hoe dieper je kijkt, hoe meer personages je ontmoet en hoe meer verhalen je ontdekt.

Meer dekking voor Cloudpunk:

READ  Dungeon Scavenger maakt zijn weg naar Xbox One met een unieke Dungeon-ervaring

NHL 21 – 16 oktober

Beschikbaar op: PS4, Xbox One

NHL 21
NHL 21

De game van dit jaar maakt grote veranderingen in de carrièremodus, met een custom professional kun je je door de Amerikaanse, Canadese of Europese competitie leiden. De multiplayercomponent, World of Chel, krijgt een nieuw voortgangssysteem, waarmee je afzonderlijk kunt rangschikken voor elk van de vier modi. World of Chel is seizoensgebonden, dus je zult met elke nieuwe serie vanaf de eerste plaats in rangorde stijgen.

Meer NHL 21-dekking:

Mario Kart Live: Home Circuit – 16 oktober

Beschikbaar op: Switch

Mario Kart Live: Home Circuit
Mario Kart Live: Home Circuit

Dit is niet jouw typische Mario Kart-game: het verandert je woonkamer in een racebaan. Door een reeks poorten neer te zetten, creëer je aangepaste banen waar de minikarts doorheen kunnen racen. Verwacht onderweg de gebruikelijke dosis blauwe schelpen en bananenschillen.

Meer Mario Kart Live: Home Circuit-dekking:

In oktober komen er nog veel meer videogames. Volgende week zullen New Releases het gruwelijke Amnesia: Rebirth en het Alaska-avontuur The Red Lantern bekijken.

Nu aan het spelen: Top nieuwe videogames die deze week beschikbaar zijn op Switch, PS4, Xbox One en pc – 11-17 oktober 2020

Written By
More from Vanessa Hale
Epic Games promoot PUBG Mobile in Jab bij Apple boven Fortnite Ban
De voortdurende juridische strijd van Epic Games met Apple over de verwijdering...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *