Avengers is al de zevende best verkochte game van 2020 in de VS.

Marvel’s Avengers heeft een ruwe lancering gehad, en het aantal spelers op pc heeft dat weerspiegeld. Maar denk niet dat het allemaal kommer en kwel is voor het superheldenspel – ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft luidkeels verkondigd dat verbeteringen en nieuwe inhoud zijn onderweg, en ze hebben genoeg redenen om door te gaan, aangezien Avengers een van de grootste verkoopsuccessen van het jaar in de VS is geweest.

Avengers was de best verkochte game van september, volgens de Amerikaanse trackinggroep NPD, vóór titels Super Mario 3D All-Stars, Madden NFL 21, de remake van Tony Hawk, NBA 2K21 en Call of Duty: Modern Warfare. Noch Nintendo noch Take-Two delen publiekelijk hun digitale verkoopgegevens, dus Mario en NBA hebben misschien iets hoger gerangschikt met volledige tracking – maar hoe dan ook, Avengers maakte een groot debuut.

NPD zegt dat Avengers in 2018 de grootste verkoop in de lanceringsmaand had van alle superheldengames buiten de exclusieve Spider-Man voor PS4. Het was de best verkochte titel op zowel PlayStation 4 als Xbox One voor de maand, en de verkoop is groot genoeg. om het nu al de nummer zeven te bezorgen in de beste titels van het jaar tot nu toe, precies tussen Final Fantasy VII Remake en Dragon Ball Z: Kakarot.

Ook belangrijk voor pc-fans: Kruisvaarderskoningen 3 was de zevende best verkochte game van de maand. Niet slecht voor een pc-exclusief strategiespel dat concurreert met enkele van de meest herkenbare spelnamen ter wereld.

Dus wat denken we van de toestand van de Avengers-speler die momenteel op Steam rekenen? De game debuteerde met een piek van 31.165 spelers bij de lancering, wat solide is, maar zeker niet het soort nummer waar een grote triple-A-release op zou schieten. Nu de lanceringsrush is vertraagd en dagelijkse pieken zijn dichter bij het bereik van 1.000-2.000, Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat Avengers veel aantrekkelijker is gebleken voor consolespelers.

Maar dan, Anthem verkocht geweldig bij de lanceringook. Ik hou van Avengers veel meer dan ik Anthem leuk vond, maar, eh … Nou, het zou in ieder geval leuk zijn om hier cross-play te krijgen op pc.

Als je op zoek bent naar meer coöp-spellen om in te duiken terwijl Avengers op het goede spoor komt, kun je die link volgen.

READ  Stellaris legt zijn gratis 3.0 'Dick'-update uit in een nieuwe video
Written By
More from Max Mcgee

Borderlands 3 krijgt een gratis upgrade voor PS5 en Xbox Series X – en een splitscreen voor vier spelers

Borderlands 3 is de nieuwste game met een bemoedigende trend – gamers...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *