Eerste teamleider Stand vonken succes van PC Girls BB | KNIA KRLS Radio

Het basketbalteam van het Bella Christian-meisjesteam beleeft een winning streak van drie wedstrijden terwijl ze zich voorbereiden op de strijd tussen Tulip City en Bella morgenavond. De positie van het Three Senior Senior Team 1 is hiervoor een grote reden.

Alison Van Gorb scoort gemiddeld 17,4 punten en 11,8 rebounds per wedstrijd voor de 7-5 Eagles. Dit zijn flitsende cijfers, maar ze waren niet gemakkelijk omdat de eerste plaats dit seizoen een gestage dubbel en drie teams kreeg. Ze weet dat wanneer haar vrienden op hun best zijn, ze ook op haar best kan zijn.

“Ik denk dat wanneer onze bewakers naar voren komen, vooral op dinsdag Witz (Emma Witzenberg) echt, en veel slaan. Het helpt echt, want de verdediging moet naar buiten komen en haar meer bewaken, en dat maakt het binnen een stuk makkelijker.”

Twee van de oudsten van Bella Christian zijn de boswachter, Anna Bonet en Avery Pugh. Er zijn geen topscorers, met een gemiddelde van ongeveer drie punten per spel, maar ze raken de borden goed voor hun grootte en tussen hen stelen ze gemiddeld bijna vier per spel. Bao zegt dat ze het meeste plezier heeft als haar teamgenoten slagen.

“Ik vind het leuk dat anderen meer goede nachten hebben dan ik. Ik bid altijd voor wedstrijden dat mijn teamgenoten een goede nacht hebben, in plaats van ik. Het is zo leuk om te zien hoe ze het veld oplichten. Ik hou van hun aanmoediging en ik hou met heel mijn hart van deze meisjes.”

Van Gorb, Bonnet en Pugh voegden zich bij Trevor Castle na de overwinning van dinsdagavond op Euscaloosa Live met 92,1 KRLS. Als je het interview hebt gemist, is het beschikbaar op Today’s Sports op www.kniakrls.com.

READ  'Destiny 2'-uitbreidingen komen mogelijk binnenkort op Xbox Game Pass voor pc

Written By
More from Max Mcgee
Werken Xbox One-controllers op Xbox Series X?
In overeenstemming met zijn missie om spelers, niet alleen een apparaat, centraal...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *