Xiao’s releasedatum en opmerkelijke voorspellingen

Xiao is waarschijnlijk een van de langverwachte personages in Genshin Impact en spelers en het lijkt erop dat we eindelijk de mogelijkheid hebben om hem het eerste personage in patch 1.3 te maken, samen met drie andere viersterrenpersonages.

De releasedatum van de Xiao-banner is nog niet bevestigd, maar aangezien de Ganyu-banner over 19 dagen verloopt, kunnen we verwachten dat Xiao rond 3 februari beschikbaar zal zijn, afhankelijk van de server.

Een van de meest gestelde vragen is wie de viersterrenpersonages zullen zijn die zich bij de Conqueror of Demons zullen voegen. Aangezien hij een favoriet van fans is, kunnen we een iets zwakkere opstelling verwachten dan de viersterren. Als een personage op een banner staat, zal de snelheid waarmee het tijdens de duur ervan wordt verwijderd, aanzienlijk toenemen.

Wat voorspelling betreft, zijn er drie specifieke regels met viersterrenkarakters op het bord:

  • Er zijn vier verschillende elementen tussen de vier karakters
  • Tekens kunnen niet worden weergegeven als twee opeenvolgende punten
  • Het logo mag niet Amber, Keaya of Lisa bevatten

1.3 updates zullen twee banners bevatten en op basis van bovenstaande regels zijn dit de mogelijke 4-sterren karakters: Barbara, Ningguang, Diona, Beidou, Razor, Xinyan en Chongyun.

Ten eerste, aangezien Barbara de laatste vier banners heeft overgeslagen, is ze hier waarschijnlijk een deel van. Aangezien Hu Tao absoluut het tweede personage uit 1.3 is, sluit dit Xinyan af op Xiao Banner, gebaseerd op de eerste regel.

miHoYo

Koop een Barbara-sterrenbeeld!

Het kennen van het laatste viersterrenpersonage op de Xiao-banner lijkt vrij moeilijk te zijn, aangezien Diona en Chongyun, evenals Razor en Beidou hetzelfde element delen. Dit betekent dat een van deze personages alle 1.3 Banners zal overslaan en we verwachtten dat het Razor of Diona zou zijn. We verwachtten de laatste viersterrenpositie op de vlag van Xiao Hu Beidou.

READ  Zeven Amerikaanse staten plaatsen record COVID-19-zaken, avondklok besteld in Miami

Dit betekent dat de Xiao-banner de volgende tekens moet bevatten:

  • Ciao
  • Barbara
  • Chenian
  • Beidou

Written By
More from Aubrey Mason

Galaxy Note 20 Ultra demontages laten twee verschillende koeloplossingen zien

De Note 20 Ultra heeft een aantal hele grote camera’s. Deze röntgenopname...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *