Een nieuwe releasedatum van Pokémon Snap voor de Nintendo Switch is aangekondigd

Eindelijk goed nieuws: nieuw Pokemon Pop, ontploffen De Nintendo Switch wordt op 30 april uitgebracht, maakten Nintendo en The Pokémon Company donderdag bekend. Een vervolg op het origineel Pokemon Snap, Uitgebracht in 1999 voor de Nintendo 64, zal spelers naar de Lental-regio sturen, waar ze foto’s maken van Pokemon in het wild.

Spelers zullen samenwerken met Professor Mirror en zijn assistent Rita “aan een omgevingsscan om Pokemon Lenthal te portretteren die floreert in de natuur”, aldus een persbericht. Spelers zullen de Lental-eilanden verkennen in een railvoertuig dat bekend staat als de Neo-One via verschillende paden. Lental Pokémon zal worden aangetrokken door “Fluffruit”, een eetbaar item dat het fotograferen van wezens in het wild veel gemakkelijker maakt.

Net als bij het origineel Pokemon SnapIn dit artikel worden de foto’s van spelers van Pokemon beoordeeld op basis van hun positie, hoe de grote wezens op de foto’s verschijnen, of ze naar de zoeker kijken en waar ze zich in het frame bevinden. Pokemon-gedrag dat in de loop van de tijd verandert in Nieuwe Pokemon Snap, En spelers “zouden kunnen zien dat Pokemon zich op geheel nieuwe manieren gedraagt.” Het persbericht wakkert ook een nieuw fenomeen aan dat inheems is in de regio Lental: Illumina, een mysterieuze gloed die door sommige Pokemon wordt uitgezonden.

Nieuwe trailer voor Nieuwe Pokemon Snap Laat zien wat er te wachten staat voor spelers die hun Photodex willen vullen.

READ  NVIDIA RTX 3060 Ti grafische kaart klaar om de budgetkoning te worden voor $ 399 MSRP en sneller dan RTX 2080 SUPER-prestaties
Written By
More from Lesley Curry

Alle berichten van gebruikers, locatiegegevens en zelfs rijbewijzen zijn mogelijk openbaar gemaakt – RT USA News

De onlangs gesloten Parler-app voor sociale media staat centraal in een andere...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *